GALERIE FOTO + declarații Petre, Leucă: ACS Poli – Millenium Giarmata 2-0

Încă un meci amical pentru secund divizionara ACS Poli, jucat după prima etapă a noii ediții de campionat în Liga 2, de menţionat fiind aspectul că ambele echipe s-au echipat la vestiarele puse la dispoziţie de LPS Banatul, unde au beneficiat de toate condiţiile.

Și avea să fie ACS Poli Timișoara – CS Millenium Giarmata 2-0 (0-0)

Înaintea meciului oficial din runda a doua, cu vizitatorii de la ACS Dacia Unirea Brăila, joc programat duminică de la ora 13, pe arena ”Dan Păltinișanu”, ACS Poli Timișoara a disputat miercuri un joc amical cu divizionara ”C” CS Millenium Giarmata, în care a etalat un ridicat număr de jucători străini, primiți în probe.

Trupa lui Ionel Ganea şi Emil Szolomajer s-a impus cu 2-0, golurile fiind marcate după pauză. O veste destul de îngrijorătoare ar fi că gruparea timișoreană a depus actele miercuri la tribunal pentru a intra în insolvență, ceea ce a adus un plus de tensiune pe toate planurile şi mai ales între jucători.

Astfel,  în minutul 32, când Velcotă a plecat din ofsaid și a fost faultat de Rosenblum, a sărit ca ars, aducându-i injurii, chiar şi ameninţări. Antrenorul principal Ionel Ganea a solicitat arbitrului să acorde lovitură liberă şi cartonaş. Înainte de această fază, trupa lui Leucă a avut două ocazii mari de a deschide scorul, prin Marius Călin în minutul 13, şi Narcis Popan (min. 18), rezolvate de portarul Smaranda.

În partea secundă, după un sfert de oră, Stere avea să deschidă scorul cu un lob peste portarul Giarmatei, din partea dreaptă,  de la 12 metri lateral.

Iar golul doi a venit 10 minute mai târziu în urma unei lovituri libere de la 30 de metri lateral dreapta, cu un şut expediat în vinclu la colţul lung de Cristian Pădurariu, care l-a lăsat spectator pe juniorul Trifon. De menţionat şi parada lui Mario Contra din minutul 73, la şutul lui Rosenblum, ca apoi, după alte patru minute, să și respingă cu piciorul în corner şutul lui Dincă.

*

ACS Poli: Smaranda – Daniel Filip, Bocșan, Thibaut Barthomeuf (1991; fundaș central francez), Twum Barima (1993; fundaș stânga englez) –  Străuț – Golda, Justice Opoku (1998; mijlocaș ofensiv ghanez), Velcotă – Giorgios Sarafoudis (1988; atacant grec), Makumbi Nkoma (1994; atacant gabonez).

Antrenor: Ionel Ganea.

Au mai intrat: Kawaguchi Jushi (1993; mijlocaș central japonez), Podină, Pădurariu, Stere, Românu.

CS Millenium Giarmata: Trifon (min. 46, Ciută) – Rosenblum, Cochințu, Stupu, Sporin – Ferțu – Gânju, Popan, Domșa, Marius Călin – Beloescu.

Antrenor: Răzvan Leucă.

Au mai intrat: Gavrilă, Florin Călin, Olteanu, Dorobanțu, Andreici, Mihălceanu, Dincă, Damian, Stănilă.

Pe bancă: Copoeru şi Nariţa. Ochea, accidentat.

Au arbitrat: Elisei Balaj – Nicolae Chiţoiu şi Horaţiu Lotrean.

*

Ovidiu Petre (directorul sportive al ACS Poli): ”Acesta a fost scopul nostru, am avut mulți jucători în probe. S-a făcut amicalul să-i vedem la lucru, vom vedea zilele următoare ce va fi cu ei. A fost un antrenament bun, destul de încrâncenat, bine că s-a terminat cu bine. Am avea nevoie de un atacant, şi  la mijloc,dar asta Ionel stie mai bine şi vă poate spune. Suntem în căutare de jucători. E destul de tensionată atmosfera, ţinând cont de ceea ce se întâmplă, înfrângerea asta din prima etapă a venit peste noi. În zilele următoare a rămas să revenim în formă bună și să câștigăm meciul de acasă”.

Răzvan Leucă (antrenor CS Millenium Giarmata): ”Sunt două perioade total diferite, perioada lui ACS Poli, care probabil îşi verifică următorii jucători aduşi, probabil caută să acopere golurile avute, şi pentru noi, care suntem în perioada maximă de pregătire fizică. Dar sperăm că pentru noi a fost un antrenament  reuşit, sperăm că şi pentru echipa ACS şi-a făcut să zic treaba, şi-a văzut de ce aveau de făcut. A fost un antrenament reușit şi cred că am văzut o pregătire și o așezare acceptabilă în teren pentru a o scoate la capăt în acest sezon. Noi vrem să rămânem în Liga a III-a, acesta este obiectivul nostru, cred că suntem cea mai tânără echipă din serie, cu jucători născuți în 1998, 1999 și 2000, şi cu numai  trei seniori. Statutul echipei este acelaşi, am rămas pe ONG. Probabil doar dacă se va reuşi din vara viitoare, poate reușim să schimbăm statutul clubului. Până în iunie anul viitor continuăm sub vechea formă, cu salarii la timp şi mai mici. Acestea sunt condiţiile… Ceea ce se întâmplă cu vestiarele la acest club ACS, e păcat, nu ar trebui să avem asemenea discuții la nivel sportiv, pentru că este echipa orașului, momentan”.

Următorul meci pentru CS Millenium este sâmbătă de la ora 10 la Baza II – UPT cu Centrul de Pregătire Timişoara.

Fotografiile…

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


7 − = patru

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: