GALERIE FOTO. Derby în Județ, Flacăra Parța – ASO Deta 1-0

Campionatul Judeţean Timiș a programat duminică după-amiază, în ultima etapă a stagiunii de toamnă, un derby al Seriei a II-a, adjudecat de gazde printr-un unic gol marcat în prima parte: Flacăra Parţa – ASO Deta 1-0 (1-0).

Duelul primelor clasate a avut parte la Parţa de o vreme ploioasă însă de un teren totuși acceptabil, meciul fiind prefigurat peste săptămână de ascensiunea celor din Deta, urcați prin rocadă pe primul loc grație unui 5-0 în deplasare în restanţa disputată la Uivar și abordând așadar derby-ul cu două puncte avans în faţa gazdelor.

Care s-au impus însă astăzi, greu și la limită, prin reușita izbutită de golgheterul Flacărei, Gheorghe Sabău, autor a 20 de goluri în numai 13 etape. Cel de astăzi a fost înscris în minutul 30, când şutul puternic al lui Nicolaescu, din colţul careului de 16 metri, a fost respins cu greu de portarul Brădău, cu ambele palme, mingea trecând peste goal-keeper și căzând în faţa porţii, de unde, din apropiere, Sabău a trimis-o în plasă: 1-0.

A fost în general un meci frumos pentru acest nivel competițional, iar chiar şi arbitrajul a fost pe măsură, bun, prestat de întreaga brigadă.

Chiar dacă oaspeţii în alb-verde au dominat copios partea secundă, ratând patru situaţii clare de gol, prin Roman sau Chiticariu, rămas doar cu portarul Ionescu, pe care nu l-a putut însă învinge, dar și prin Brian Filimon ori Tiberiu Popoviciu, cu ale lor trasoare de la distanţă, Flacăra a pâlpâit până la final în apărarea tuturor punctelor puse în jos.

Am putea spune că jucătorul meciului a fost Raul Ionescu, care a contribuit decisiv la victoria ”albaștrilor” săi. Succes prin care trupa lui Daniel Drăgan va hiberna pe locul I în această serie.

Parţa: Ionescu – Bîce, Milovan, Andruşcă, Ismail, Sabău, Mogoş, Dragotescu, Pindeac, Pais şi Nicolaescu.

Antrenor Daniel Drăgan.

Au mai jucat: Pătruică, Ioviţu, Aioanei.

Pe bancă: Lascu, Moigrădean, Mladenov, Solonca.

Deta: Brădău – Jarcalete, Moga, Semeniuc, Brădean, Marcu, Popoviciu, Filimon, Chiticariu, Dan Roman şi Radu.

Antrenor Ioan Albu.

A mai intrat: Minea.

Pe bancă: Alex Roman, Baidoc şi Franc.

Au arbitrat: Daniel Vărzan – Cristian Pleşa şi Horațiu Lotrean. Observatori Nicolae Grigorescu şi Nicuşor Tanasoglu.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Alte articole legate de acest subiect: