GALERIE FOTO din Campionatul Județean Timiș. Cocoșul Orțișoara – Avântul Periam 2-1: Cocoșul va cînta de-acum în Divizia D Timiș

Cocoşul Orţişoara – Avântul Periam a fost 2-1 (1-0) într-unul dintre cele 7 jocuri disputate sîmbătă în runda a 27-a din Campionatul Județean Timiș, în acest caz în Seria I.

În prezenţa a peste 150 de spectatori, liderul Cocoşul Orţişoara nu a dezamăgit, reuşind o victorie la limită în faţa celor de la Periam, care şi-au vândut însă scump pielea.

Începutul a fost echilibrat şi abia în minutul 29 gazdele au deschis scorul, atunci cînd Adrian Roman l-a deschis în adâncime pe Claudiu Balint, iar acesta a intrat în careu, l-a driblat şi pe portar şi a înscris în poarta goală.

În minutul 39 oaspeţii au reuşit să înscrie prin Bogdan Bădulescu, cu o lovitură de cap din 7 metri, la o centrare de pe partea dreaptă a lui Bota. Surprinzător, arbitrii au anulat golul pentru o poziţie de ofsaid.

În partea secundă, liderul şi-a majorat avantajul în urma unui corner executat de Mircea Colf, înalt în careu, reluat de Sorin Traian, cu capul, învingându-l pentru a doua oară pe portarul Liviu Mirodone.

Până la final elevii pregătiţi de Lucian Belenceanu au mai ratat două situaţii clare de gol, prin Alexandru Topor şi Alexandru Moisa. Dar cei care au înscris au fost oaspeţii, dintr-un 11 metri correct acordat de arbitru, în urma unui fault, şi transformat cu măiestrie de Bogdan Bădulescu.

Cu această victorie echipa Cocoşul Orţişoara este promovată matematic în liga a IV-a. Dar abia acum începe adevăratul examen pentru ”cocoși”. ”Mulţumesc domnului primar al localităţii, conducerii clubului, jucătorilor şi antrenorului Marius Nichitean, din tur, pentru devotamentul şi unitatea de care au dat dovadă şi pentru responsabilitatea de a-şi menţine poziţia de lider din momentul în care au păşit pe prima poziţie şi totodată reuşind promovarea în liga a IV-a”, ne-a spus la final antrenorul Lucian Belenceanu.

+

Cocoşul: Ulmet – Pop, Ciceo, Ivănescu, Traian, Biru, A. Moisa, Colf, A. Roman, Balint şi Topor. Antrenor: Lucian Belenceanu.

Au mai intrat: Dudă, Resteman, Vlad.

Pe bancă: Poali, Valea, B. Moisa, C. Crişan, Carlaonţ.

Avântul: Mirodone – Berinar, Bronţ, Muntean, Petric, Uşvat, Berce, Bode, Toma, Ologu, Oltean. Antrenor: Marcel Cionca.

Au mai jucat: Tutulea, Bădulescu, Hulbăr şi Filip.

Arbitri: Petru Păsculescu – Lavinia Bozdog şi Flavius Ciorogar. Observatori: Alexandru Rupp şi Dan Frătuţescu.

 

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la GALERIE FOTO din Campionatul Județean Timiș. Cocoșul Orțișoara – Avântul Periam 2-1: Cocoșul va cînta de-acum în Divizia D Timiș

  1. inu spune:

    De 2 ani de cand se chinuie Ortisoara sa promoveze ar fi si culmea sa nu reuseasca.Cati bani au dat numa la echipe adverse plus la arbitri si pentru a fi umiliti la anul in D,cu purcelusul de Colf si jucatorii astia o sa ia si ei 16-0 in divizia D:)))))).Acuma la multi li se vor da papuci drept multumire:)))))s-au vor freca banca,jucatorii care odata au dus echipa asta in spate…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


3 × = cincisprezece

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: