GALERIE FOTO. Epilogul rundei 27 în D Timiș: după cîte 7, 8 și 9 marcate în retur, Chișoda a spart cu 10 și Spartakul

Parcă pentru a reaminti care era cea mai bine clasată divizionară D Timiș la finele ediției trecute dintre cluburile ce se regăsesc în întrecere și în actualul sezon al ligii a patra, vicecampioana Chișoda s-a apropiat în această seară la doar 3 puncte de ocupanta locului 2, cu un fără comentarii 10-3 (6-0) cu Spartak Gottlob, coincizînd cu al 19-lea joc consecutiv fără eșec pentru elevii lui Adrian Șețu, de departe cei mai prolifici în 2012-2013, cu 92 marcate în 27 de meciuri, dintre care cîte 7, 8 respectiv 9 în acest retur.

Așadar, în epilogul rundei de Paști a Diviziei D Timiș, etapa a 27-a, Chișoda n-a avut milă în partida de la ora 18 de un Spartak rămas la doar 3 puncte deasupra ocupantei locului 16, gazdele reușind pentru a doua oară în acest campionat să înscrie 10 goluri într-un meci și să-și scoată la rampă puncherii, Magdaș ajungînd la 20 de ”boabe” stagionale iar Ganea la 13.

Remarcabil, Chișoda – astăzi fără Abu Lebda, accidentat – a marcat în ultima vreme, din două în două etape, opt, șapte, nouă respectiv 10 goluri! Cît despre Spartak, no comment, ci doar păcat că antrenorul-jucător Ghiță Marișescu se complace și se pierde în neplăcuta stare de fapt de la Gottlob.

Cu două transversale, în minutele 4 și 7, Magdaș a prevestit potopul, concretizat de Glodean, în minutul 11, Gherman, în minutul 13, cu un eurogol, tot Gherman în minutul 24, Vereșteanu în minutul 31, cu o frumoasă scăriță, Ganea în minutul 38, cu o lovitură de cap, și Magdaș, în minutul 42: 6-0 la intrarea la vestiare…

Magdaș, în minutele 60 și 65, respectiv Ganea, în minutele 81 și 88, au mai adăugat totalului Chișodei într-o parte a doua în care fundașul oaspetei, Ionilă, a avut în minutul 54 o rarisimă bară cu poarta goală de la numai 3 metri, iar Leo Chitescu a reușit un hat-trick, în minutele 68, 70 și 86. Să marchezi de 3 ori în deplasare și să închei învins la 7 diferență…

+

FC CS Chișoda: Sîrbu – Golea (63, Udrea), Petruș, Vițan, Berceanu, Asoltanei (68, Mladin), Glodean, Vereșteanu, Ganea, Magdaș.

Pe bancă: Sava, Vasîncă.

Spartak Gottlob: Petrar – Nastor (41, Șoica), Nicolae Bota, Onosă, Chiotescu, Novak, Morariu, Marcel Bota, Marișescu, Clej, Ionilă.

Pe bancă: Apostol, Iorga, Lucaciu.

Arbitri: Dorian Barzuca – Vlad Voicu, Adrian Bîrzava. Observator: Ioan Franț și Dragoș Tonenchi (toți din Lugoj).

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Exclusiv, Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sapte − 7 =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: