Gueye Mansour, antrenamente în Freidorf, la Auto: „Am iubit-o mult pe Poli şi m-am simţit foarte bine când stadionul a fost plin şi am marcat împotriva lui Dinamo!”

Gueye Mansour nu şi-a pierdut apetitul de gol, marcând astăzi în Freidorf, unde, reîntors fiind recent din cantonamentul efectuat cu o grupare străină, fostul atacant al lui FC Timişoara a optat să se pregătească pe cont propriu, asiduu, după cum ne-a explicat…

Senegalezului de 28 de ani i-a dat târcoale şi actuala prim-divizionară a Timişoarei, ACS Poli, în căutare de oameni de gol, dar pe jucătorul de culoare l-am văzut azi în tricoul lui FC Auto, o divizionară D. “Îmi pare rău pentru Poli, că a ajuns aşa de rău, a fost chiar şi retrogradată de federaţie, cu toate că nu trebuia procedat aşa cu acest club, întrucât a terminat pe locul 2. Trebuia să fim campioni… Eu am iubit mult această echipă, unde am jucat, chiar am dat şi goluri, şi m-am simţit foarte bine când stadionul a fost plin şi am marcat împotriva lui Dinamo!”, ne-a spus Gueye Mansour după amicalul FC Auto – Lorena Giarmata Vii 3-1, oftând la întorsătura lucrurilor: „Îmi pare rău că autorităţile locale şi-au bătut joc de Iancu, care a făcut ceva pentru Timişoara. Păcat de Poli, un oraş aşa de mare şi frumos, să nu aibă o echipă de cupele europene. Am dorit să fac performanţă la acest club dar accidentările m-au tras pe linie moartă. Acum mă pregătesc de unul singur şi sunt bine, iar fratele meu joacă la Mioveni.”

 

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 7 = noua

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: