GALERIE FOTO. În Seria 1 din ”Municipal” Timișoara, cu răsturnări: Luceafărul – Electrica 3-3. Ziua oaspeților

Dacă ieri a fost o primă zi a gazdelor în etapa în curs din Campionatul Municipal Timișoara, amfitrionii impunându-se la 4-5 goluri diferență, astăzi a venit rândul oaspeților să fie la putere, cu victorii inclusiv cu 4 goluri avans dar și un rezultat de egalitate consemnat după două răsturnări de scor…

Astfel, tot în această seară, și tot în Seria I, s-au jucat meciurile FC Auto – ASU Politehnica II 1-3 şi CSF CFR 1933 – CSŞ Bega 1-5, însă atenția ne-am concentrat-o asupra disputei din aceeași etapă a 12-a, antepenultima, dintre AS Luceafărul Timişoara și ACS Electrica 1929 Timişoara, încheiată 3-3 (1-1).

Au marcat pentru gazde Denis Dorobanţu în minutele 43 și 84 respectiv Peter Toth (min. 59), respectiv Victor Bînzar (min. 4) și Nicolae Sofran în minutele 70 din lovitură de la 11 metri şi 78.

Pe terenul ”Voinţa” din cartierul Fratelia, echipele de juniori pregătite pe de-o parte de Octavian Foale și Angelo Foale, la ”galbenii” Luceafărului, respectiv Remus Steop și Gheorghe Ilici la ”albaștrii” Electricii, au dat totul pe teren, reuşind câte trei goluri fiecare, în condițiile în care au beneficiat totodată de un arbitraj foarte bun, asociat ca prestanță unei ligi mult superioare, oferit de Costel Dobrişan.

Golul egalizator al Luceafărului a fost marcat cu 6 minute înainte de final din lovitură liberă de la 22 metri de Denis Dorobanţu, care a reuşit ”dubla”: 3-3. Nici Nicolae Sofran nu se lăsa în prealabil mai prejos, marcând al doilea său gol cu un şut de la 12 metri la semiînălţime, pe mijlocul porţii, prin care echipa sa a preluat din nou conducerea, cu 2-3, cu doar câteva minute înainte, dar gazdele au egalat din nou tot pe final de repriză.

De notat și că ambele echipe au suferit câte o eliminare în minutul 82, primul la raport fiind Victor Bînzar, pentru lovirea cu cotul, la care a văzut al doilea cartonaș galben și implicit pe cel roşu, iar apoi și Marius Gruia, tot pentru două ”galbene”.

Luceafărul: Boban Bogarschi – David Covaciu, Răzvan Neagoe, Marius Gruia, Vasile Bereznicu, Flavius Marc, Cristian Mitre, Adrian Orza, Ionuţ Alexa, Denis Dorobanţu, Robert Cincă (min 15, Peter Toth).

Pe bancă: Cristian Krnacs şi Alexandru Furtos.

Electrica: Raul Chevereşan – Denis Hădrugă, Victor Binzar, Răzvan Şchiopu, Răzvan Morariu, Alexandru Braşoveanu, Sergiu Stoica, Miloliub Cornici, Nicolae Sofran, Andrei Duma, Răzvan Mohorîta (min. 62, Paul Iuhasz).

Pe bancă: Cosmin Mateiu, Fabian Floarea, Paul Nicoliţă, Alex Trofin și Gabriel Beldie.

Arbitri: Costel Dobrişan – Alexandru Ghiurcan şi Răzvan Bobora. Observator: Pavel Velcotă.

* clic pe imagini pentru mărire; rezultatele și ierarhia la zi – pe coloana dreaptă, a clasamentelor și datelor tehnice din fotbal.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Municipiu și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


7 × = saizeci trei

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: