GALERIE FOTO. Mama Mia, reunire pe CFR, și în așteptarea a 4 jucători în negocieri

CS Nuova Mama Mia Becicherecu Mic a început astăzi după-amiază pregătirile de vară printr-un prin antrenament pe stadionul CFR, abordat într-o alcătuire diferită față de încheierea sezonului, la finalul lunii mai.

Au trecut de-atunci 7 săptămâni iar roș-albii de la Becicherecu Mic au demarat astăzi de la ora 17 perioada de pregătiri a sezonului 2016/7, divizionarii C reunindu-se pentru prima dată după întoarcerea din vacanţă, tot pe arena CFR, unde se derula și primul antrenament sub bagheta actualei conduceri tehnice, Cosmin Stan, Mihăiță Hromei și Gheorghe Stoianov, în zilele premergătoare returului trecut.

Astăzi au onorat cu prezenţa nu mai puţin de 16 jucători, în vreme ce 3 sportivi au lipsit motivat, fiind încă în concediu. Din vechea gardă au fost prezenţi Culda, Ardelean, Saizu, Ciobanu, Marius Toma, care s-a reîntors de la Maşloc, precum şi Luţă, care își anunţa retragerea pentru a câta oară, absentând în schimb motivat Zurbagiu, Radu şi Croitoru.

La capitolul nou veniţi, Rebenciuc, până în cursul returului din 2016 la ASU Politehnica, Ciui (de la CS Unirea Sânnicolau Mare și ultima oară sub formă de împrumut la Ripensia), Claudiu Matiş, un junior în vârstă de 18 ani golgheter al Flacărei Arsenal Făget în ediţia trecută, cu 13 reușite, Lascu (CSM Lugoj), Ponse Junior (Mexic), Jairo Jose (Chişinău Criş) precum şi patru juniori, și anume Cuţitaru, Grădinaru, Sumănariu şi Lupaşcu.

În plus, se duc tratative cu 4 jucători ale căror nume nu au fost dezvăluite, dar a căror identitate va fi cel mai probabil menționată la momentul încheierii negocierilor.

Până una alta, primul meci de verificare a fost programat miercuri 20 iulie de la ora 18 la Tomnatic, cu Unirea din localitate. Imaginile de pe CFR…

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Fotbal: