GALERIE FOTO: nocturnă cu tot cu mari… scântei în ”Municipal” Timișoara. Joc început la Ghiroda cu un sfert de oră întârziere față de ora 21 și decis în prelungiri, cu un lob de la 45 metri: 1-2 Timișul Albina, la final în 7 jucători

Campionatul Municipal Timişoara a ajuns zilele acestea la final prin a se pune punct și în Seria a II-a, din care a promovat FC Chişoda, în urma rezultatelor directe cu Srbianca, ambele încheind la egalitate de puncte.

Ultima etapă în această serie secundă a ligii a șasea locale s-a încheiat cu trei jocuri care s-au desfăşurat miercuri şi joi și au avut parte de goluri din partea tuturor participantelor.

Unirea Cerneteaz II – AS Carani II s-a încheiat 3-1 (1-1), marcatori fiind Cristian Ionescu (min. 35 – din lovitură de la 11 metri), Zoltan Toth (min. 70) şi Ştefan Toc (min. 77 – din lovitură de la 11 metri), respectiv Fabian Kinces (min. 20). Învingătorii au răsturnat scorul, deschis de vizitatorii din Carani.

Fortuna Becicherecu Mic – Srbianca Timişoara s-a încheiat 2-4 (1-2), marcatori fiind Valentin Gagea (min. 42 şi 51) respectiv pentru învingători Mircea Trăiculescu (min. 13 şi 44) şi Andrei Enucă (min. 86 şi 89). Oaspeții au condus cu 0-1 și 1-2, fiind apoi din nou egalați dar și desprinzându-se în ultimele nici 5 minute.

Două meciuri se vor omologa la ”masa verde” cu trei la zero, pentru Electrometal şi Chişoda, întrucât Frontiera şi Tricoul 1 Iunie II s-au retras din campionat la începutul returului.

S-a mai jucat și ACS Ghiroda II – Timişul Albina 1-2 (1-1), ca ultim meci al etapei, desfăşurat în nocturnă joi seară şi început cu o întârziere de 15 minute faţă de ora 21, cum era programat, întrucât s-a tergiversat completarea raportului de arbitraj de către ambele echipe.

Jocul a decurs normal şi se părea că se va încheia 1-1, dar au venit minutele de prelungiri iar chiar în primul minut Raul Crainic l-a văzut ieșit dintre buturi pe portarul gazdelor, mult în afara careului de 16 metri, trimițând un lob de la 45 de metri și reuşind astfel un gol pe undeva chiar comic: 1-2.

În minutul următor, arbitrul a acordat o lovitură liberă de la 17 metri, perpendicular pe poartă, în favoarea localnicilor, iar oaspeţii s-au supărat foc pe central, trei jucători chiar părăsind terenul în semn de protest şi îndemnându-și ceilalţi coechipieri să îi urmeze, lucru pe care însă restul formației din Albina nu l-a făcut, la sfatul veteranului Vasile Popaluca. Iar cei de la Timișul au rămas în 8 jucători…

Portarul Silviu Mercescu l-a ”luat în balon” pe arbitru, ”băi Gaitin, chiar aşa de nesimţit poţi să fi!? Chiar îţi baţi joc de noi!?”, iar centralul l-a auzit şi i-a arătat cartonaşul roşu. Proteste îndelungate, echipa Timișului vrând chiar să părăsească în corpore terenul, dar în cele din urmă s-a răzgândit, încheind deplasarea cu doar şapte sportivi pe teren. Până la urmă s-a executat și lovitura liberă, rămasă fără rezultat, șutul fiind respins în corner, după care s-a fluierat sfârşitul meciului.

Iată că un meci liniştit timp de 90 de minute, câtă vreme scorul a fost 1-1, marcatori fiind Borchescu în minutul 35 respectiv Cosmin Aruxsandrei (min. 20), când scăpa singur de la centrul terenului și îl dribla şi pe portar, a ”explodat” în prelungiri, finalul lăsând de dorit prin cele întâmplate…

Și astfel s-a mai încheiat o ediție a Campionatului Municipal Timișoara, 2016-2017 în liga a șasea locală…

Iată componența echipelor și imaginile…

ACS Ghiroda II: Adrian Mateescu – Cătălin Petruse, Alexandru Chiu, Cristian Hodoşan, Alexandru Rus, Daniel Borchescu, Darius Matei, Alin Miloş, Darius Ciurdar, Darius Matei, Constantin Meseşan.

Antrenori: Alin Miloş şi Marius Poclid.

Au mai jucat: Ciprian Vinchici, Ovidiu Ghişe, Gabriel Duman şi Gabriel Giuchici.

Timișul Albina: Silviu Mercescu – Daniel Lazăr, Petre Olaru, Gabriel Marcu, Florin Lazăr, Sorin Stoica, Daniel Alexin, Radu Dolomeţ, Cosmin Aruxsandrei, Raul Crainic şi Silviu Ilie.

Antrenor: Vasile Popaluca.

Au mai jucat: Marius Fîșcu, Dudan Barb și Emil Dolomeţ. Pe bancă: Ioan Roşu.

Arbitri: Claudiu Gaitin – Bogdan Chiorpec şi Marius Cioară. Observator Paia Pecarov.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Municipiu și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


3 × trei =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: