GALERIE FOTO. Nu-i pentru cine se pregăteşte, ci pentru… Minerul Motru: CS Millenium Giarmata – Flacăra Făget 1-1

Tare puţin fotbal, pe undeva anticipabil după 3 luni şi două săptămîni de pauză, şi doar cîte un punct pentru fiecare dintre trupele timişene de podium din Seria 4 a ligii a treia, CS Millenium Giarmata – Flacăra Făget 1-1 (0-0), de profitat avînd liderul Minerul Motru, care, învingînd acasă pe final, s-a desprins la 3 puncte. Privită însă în ansamblu, această primă etapă din retur a eşalonului trei a echivalat cu doar 20 de jocuri disputate în totalul celor 6 serii la ora oficială de start, 15, alte 6 meciuri urmînd a contura întreaga rundă, ceea ce conferă adevărata notă a fotbalului românesc, şi nu cea euforic trîmbiţată aseară de Dumitru Dragomir. Asta pentru a păstra o perspectivă reală a lucrurilor…

Iar CS Millenium – Flacăra ne poate aduce aminte de vorba aceea, nu-i pentru cine se pregăteşte, ci pentru cine se nimereşte. Flacăra, adevăratul lider al seriei la finele turului, conform rezultatelor din teren, dar penalizat cu 4 puncte pentru neachitarea unor drepturi băneşti către Vasile Ghindaru, a început returul aproape la fel cum încheia toamna, fără a ceda în deplasare, în ciuda faptului că pregătirile de iarnă au fost efectuate pe unde scurte şi cu ochii la potrofel.

Abia duminică disputau şi cei de la Flacăra un prim joc amical în 2013, pierdut la o echipă de liga a V-a, dar aceste neajunsuri nu i-au împedicat pe oaspeţi să rămînă cu un unic eşec în cont, remizînd la Giarmata, ca o copie a egalului din tur, după ce al doilea cel mai tînăr jucător de pe teren, optarul Feraru, a dezmorţit asistenţa cu un gol imediat după pauză pentru vizitatorii avîndu-i în teren şi pe Speroni respectiv Daminuţă.

Mare bucurie pentru galben-negri, care, deşi cu doar 5 jucători de cîmp pe banca de rezerve, toţi juniori, şi net mai tineri ca medie de vîrstă, cu peste 5 ani, aliniind doi titulari din generaţiile 1994-1995 şi alţi doi proaspeţi absolvenţi, au reuşit ceea ce nu foarte mulţi credeau…

Şi mai predispusă la a remiza, CS Millenium doar a avut puterea să egaleze, la puţin timp după ce se vedea condusă şi tot în primul sfert de oră de la reluare, acumulînd un al şaselea „X” din 12 partide jucate. Nu într-atît de mult cu ochii la portmoneu cît mai ales la cifrele clasamentului, gazdele au rămas şi ele cu un singur eşec în actuala stagiune, dar şi la 3 puncte în urma Minerului, adevărata beneficiară a rundei.

Dacă luăm în calcul şi ultima etapă din tur, 0-0 acasă cu Vulturii Lugoj, se poate spune că gruparea din Giarmata a pierdut 4 puncte în două jocuri la rînd cu timişenele din Seria 4, tot ce a izbutit CS Millenium după un joc cu puţine şuturi pe poartă şi pînă şi mai puţine faze de poartă fiind egalarea din minutul 56, prin Adrian Bungău, care a înscris direct din lovitură liberă, din colţul careului de 16 metri: 1-1.

Feraru, care l-a făcut astfel pe Vali Velcea să-şi muşte limba pentru unele remarci plasate într-o conferinţă de presă găzduită miercuri de ACS Poli pe seama deplasării la Arad, avea să deschidă scorul în minutul 47, cînd s-a desfăşurat ca un mosor pînă în poarta Milleniumului, de pe flancul drept, profitînd de nedezmeticirea gazdelor: 0-1.

Oaspeţii au stapânit în cele din urmă mai bine mijlocul terenul şi chiar au avut mai multe ocazii de a redobîndi avantajul, pe cînd Millenium, cu toate sforţările dintr-un final tensionat, n-a reușit să fructifice avantajul numeric de pe teren.

*

CS Millenium: Nariţa – Rosenblum, Francescu, Oneţ, Dancia – Bungău, Leucă – Szalkai, Moroşan, Furdean – Gideon.

Pe bancă la start: Ţurcaş – Mihuţa, Hecsko, Zaluschi, Corlăţeanu, Mihălceanu, Călin.

Flacăra Făget: Ostafie – Ştefanovici, Daminuţă, Ţuculea – Ciobai, Briciu, Speroni, Negoţei, Szolei (27, Palkovacs), Feraru, Semenea.

Pe bancă la start: Rădulescu – Secotă, Buzdugan, Luca, Giurasevici, Palkovacs.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la GALERIE FOTO. Nu-i pentru cine se pregăteşte, ci pentru… Minerul Motru: CS Millenium Giarmata – Flacăra Făget 1-1

  1. violeta sava spune:

    DOUĂ ECHIPE CU CONCEPȚII ELABORATE DE NIȘTE PENIBIL ÎN ALE FOTBALULUI. ANTR. COJOCARU – HABARNIST ȘI ÎNCREZUT ÎN RELAȚII SFINTE DE CUMETRII CU PRIMARUL DIN GIARMATA.
    DE CEALATĂ PARTE UNUL TRĂICULESCU, CARE N U SE ABATE DIN LOGICA DE TOATĂ JENA PUSĂ ÎN ECUAȚIE DE VALENTIN VELCEA. AVEM TREI ECHIPE DE LIGA A TREIA DE TOATĂ JENA DIN PRICINA CELOR CARE CONDUC ȘIO AȘA VA FI ȘI PE MAI DEPARTE. VELCEA ÎNFRĂȚIT CU TRĂICULESCU, COJOCARU – HABARNISTUL DE CARE VOIRVBEAM, PE MĂNĂ CU ȘMENRIUI DE LA GIARMATA!! FOTBALUL DIKN TIMIȘ! LA MÂNA UNOR CĂCĂCIOȘI!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


9 − sase =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: