GALERIE FOTO. Ocupanta locului secund, rapid dezmeticită: Electrometal – ACS Poli II 2-5 (2-4)

O nouă rundă din Campionatul Municipal Timişoara, un nou prilej pentru ca juniorii să-şi testeze forţele… A fost Electrometal – ACS Poli II 2-5 (2-4), iar cu această victorie „satelitul” alb-negrilor a trecut şi de cel de-al şaptelea hop, reuşind 21 de puncte iar în următoarea etapă urmînd a întâlni liderul Flacăra Făget II.

Se anunţă un duel interesant, dar pînă atunci să punctăm succint repere ale filmului partidei de miercuri.

Cu toate că jocul a fost programat pe fostul teren de rugby din preajma stadionului „Dan Păltinişanu”, în cele din urmă, la înţelegere, s-a disputat pe terenul sintetic din cadrul complexului sportiv al secund-divizionarei ACS Poli.

Şi chiar în debutul partidei, gruparea considerată ca fiind gazdă a ostilităţilor, echipa Electrometal, a deschis scorul, în minutul 5, prin Sighiartău.

În minutul 35 a venit egalarea, reuşită de Ciobanu, iar în decurs de două minute Bărbuţ avea să izbutească două goluri la rînd, cu care ridica scorul la 4-1.

Surdulescu a stabilit rezultatul la pauză în chiar ultimul minut din prima repriză: 2-4.

După pauză, elevii pregătiţi de Octavian Benga s-au întrecut în ratări dar, totuși, în finalul meciului, Ciobanu a conturat un rezultat mai apropiat realităţii din teren: 2-5 în minutul 85.

Electrometal: Petrar (min. 55 Molnar) – Burdan, Banciu, Stanciu (min. 80 Rus), Maşniţă, Surdulescu, Chiricescu, Forgo, Chifan, Codrea (min. 55 Morân), Sighiartău.

Antrenor: Laurenţiu Pop.

Pe bancă: Oltean, Goran Marcu, Dean Marcu.

ACS Poli: Amarinei (min. 46 Gârlea) – Rus, Miheţ (min. 75 Lazăr), Ştirbu, Todorov, Duţu, Scheau, Lihoni (min. 46 Radosav), Moja, Ciobanu (min. 46 Pârvulescu), Bărbuţ.

Antrenor: Octavian Benga. Pe bancă: Jifcovici, Stolojescu, Simcelescu.

Arbitri: Socol – Otiman, Cazan. Observator: Martin Bauer.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Municipiu și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


cinci × = 15

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: