GALERIE FOTO. Orțișoara – Șag 1-0. Chimiuc: ”La jocul nostru foarte bun, noi am fi fost pe locul I” Ianoșev: ”Vom vedea ce s-a întâmplat!”

Liderul Diviziei D Timiș a fost îngenunchiat în premieră în deplasare în acest campionat, astăzi după-amiază, la Orţişoara, Cocoşul învingând Timișul prin golul reuşit de Răzvan Solomon în minutul 37, cu o lovitură de cap de la 14 metri, în urma unei centrări perfecte de pe flancul stâng, a lui Tăbăcaru.

Înainte cu numai un minut Burtic scotea din vinclu şutul tras de la 16 metri de Semenea, iar foarte puțin după deschiderea scorului a survenit și prima ocazie clară a oaspeţilor, în minutul 39, când Butura, cu latul, de la numai 9 metri, a reluat puţin pe lângă stâlpul din stânga al porţii apărate de Ciui… 1-0 la pauză.

În mitanul secund al partidei din etapa a XV-a în liga a patra ambii portari au salvat goluri gata făcute, mai ales cel al oaspeţilor, Burtic, care a scos de două ori singur cu Raţiu, iar atunci când totuși l-a driblat, micuţul blond a tras pe lângă poarta goală, în minutul 59.

Finalul meciului a fost cu liderul în atac dar ultimul fluier al lui Cătălin Botaş, achitat cu brio de sarcini, a adus Timişului a doua înfrângere în tur, cu două runde rămase de disputat în stagiunea de toamnă. A se vedea ultimele rezultate, programul viitor și clasamentele actualizate pe coloana datelor tehnice…

Cocoşul Orţişoara – Timişul Şag 1-0 (1-0)

Cocoşul: Ciui – Secotă, Solomon, Livădaru, Semenea, Tăbăcaru (min. 90+1, Sobolu), Neagoie, Arghilean, Motreanu, Gînju (min. 87, Telios).

Antrenor Gheorghe Chimiuc.

Au lipsit, fiind accidentaţi: Opriş, Kiper, Dănilă şi Nicoară.

Timişul: Burtic – Palade (min. 75, Râmneanţu), Gălan, Sturz, Damian, Suru (min. 80, Costescu), Călin, Butura, Rosenblum, Bud (min. 86, Berbece), Trifu.

Antrenor: Sorin Gheju.

Pe bancă: Ianoşev, Horţ şi Holca.

Arbitri: Cătălin Botaş – Cristian Pleşa şi Andrei Martinovici. Observatori: Gheorghe Cutean şi Victor Ţig.

+

La cald…

Gheorghe Chimiuc (antrenor Cocoșul Orţişoara): ”O victorie muncită şi meritată a băieţilor, astăzi Şagul a jucat slab și eram convins că-i vom bate pentru că i-am văzut la două meciuri și nu au strălucit. Am avut noroc că a lipsit Filimon, le-am spus băieţilor înainte de meci că această echipă este de bătut, lucru ce s-a şi întâmplat! Băieţii merită felicitări pentru ambiţia cu care şi-au dorit mult victoria. Este adevărat că mijlocul lor a fost foarte slab, omul lor de bază, Filimon, nu a jucat, nu ştiu care este motivul şi asta mult a contat. În schimb de la ei mi-a plăcut bruneţelul acela care a purtat numărul cinci (n.n.: Adrian Butura), este bun la vârsta lui fragedă, cred că este junior. Ce să mai spun despre ocaziile lui Raţiu, dar bine că a căzut acel gol marcat de fundaşul meu Solomon. Eu cred că după jocul nostru foarte bun, am fi fost pe primul loc. Ce să mai spun de arbitraj, lasă-mă în pace că m-am săturat… Au venit, au arbitrat şi au plecat”.

Adrian Ianoşev (director sportiv Şag): ”O înfrângere la care sincer nu ne-am gândit, că o să vină în meciul de astăzi, după o serie de jocuri foarte bune, încheiate cu victorii. Dar a venit şi această înfrângere și suntem foarte dezamăgiţi de neprezentarea la lot şi mai ales la pregătiri a unui jucător de bază, Brian Filimon. Vom vedea ce s-a întâmplat pentru că el a fost prezent la meci şi s-a aflat în tribună, o stare care s-a răsfrânt şi în grupul nostru de jucători. Nu le-a venit să creadă probabil situaţia creată şi rezultatul a fost ca atare. Vom lua măsurile care se impun, conform regulamentului de ordine interioară al clubului”.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


opt × 5 =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: