GALERIE FOTO. Paul Codrea debutează cu gol la Atletico, deschidere de scor și victorie

Ai jucat peste zece ani în fotbalul profesionist italian? Ai fost 10 ani ”tricolor” cu aproape 50 de selecții? Și ești localnic? Ah, trebuie că nu ești suficient de bun pentru planurile-proiect din performantul nevoie mare fotbal timișorean. Ceea ce nu s-a gândit însă și la un anumit club, mai mic. Pierderea unora, câștigul altora. Atletico l-a cooptat în rândurile sale pe Paul Codrea iar acesta a debutat astăzi în ediția în curs din Campionatul Municipal Timișoara, cu un gol prin care a deschis scorul şi o victorie: ACS Atletico Timişoara – CS Giarmata Vii 2-1 (1-1).

Pe terenul Voinţa, de la ora 15, s-a disputat meciul din cadrul etapei a VII-a din Seria a II-a în liga a șasea locală care l-a introdus în cadru, cu dreptul, pe nimeni altul decât Paul Codrea. A rezultat a doua victorie pe teren propriu pentru ACS Atletico, după ce primul succes se consemna în runda inaugurală, 3-2 cu cei din Urseni.

Fericit antrenor trebuie să fie Constantin Luţă, din moment ce poate avea la dispoziție chiar și 2 ex-internaționali ai României într-o formație locală de la nivelul eșalonului șase, doar că astăzi Cristian Dancia nu a putut evolua din cauza unei accidentări în etapa anterioară.

Iar gazdele au deschis scorul în minutul 14 tocmai prin Paul Codrea, care a transformat o lovitură de la 11 metri acordată pentru un fault în careu.

Oaspeţii din Giarmata Vii au egalat 10 minute mai târziu tot în urma unei lovituri de pedeapsă, tot pentru fault, şi transformată de Adrian Dobra: 1-1 la pauză.

La reluarea jocului, ambele echipe au trecut pe lângă golul doi, și mai ales vizitatorii, care au ratat din poziţii favorabile, așa cum făceau şi în primul sfert de oră în prima repriză.

Doar că în minutul 72 o excelentă pasă a aceluiași Paul Codrea, în diagonală pe partea stângă, și-a atins destinația, Popescu, care a intrat în careu şi a înscris cu latul golul victoriei. Atletico a tremurat până la final căci acelaşi Dobra a trimis din corner pe transversală în minutul 90, la care s-a și auzit fluierul final… 2-1.

Atletico: Alin Dabâcă – Rafael Rada, Paul Codrea, Gheorghe Stănescu, Ciprian Chiriac, Daniel Brândaş, Claudiu Gabără, Alin Buzatu, Eduard Buzatu, Claudiu Cercel, Octavian Popescu.

Antrenor Constantin Luţă.

Au mai jucat: Răzvan Olaru, Darius Mihalka, Sorin Tărăbaş, Caius Cîrbea.

Pe bancă Flavius Buţă şi Cristian Dancia.

Giarmata Vii: Marco Călin – Adrian Mihai, Ghiţă Munteanu, Raul Lazăr, Alexandru Maghici, Adrian Stretcu, Andrei Fiţiu, Alexandru Laza, Claudiu Ursu, Adrian Dobra, Florin Marta.

Au mai jucat: Iulian Noia şi Lucian Sălăjan.

Au arbitrat: Graţian Todorescu – Denis Mihăescu şi Darius Buliga. Observator Alexandru Onaca.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Municipiu și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− doi = 7

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: