GALERIE FOTO. Ripensia – ACS Poli II 5-2

Două colege de eşalon din Seria a IV-a a Ligii 3, aflate cu două săptămâni înaintea startului în returul din campionat, au jucat astăzi un meci amical, încheiat cu victoria formaţiei cu mai puţine partide de verificare disputate în această iarnă: Ripensia Timişoara – ACS Poli II Timişoara 5-2 (3-0).

Meciul s-a disputat pe terenul din localitatea Urseni, astăzi de la ora 11, şi s-a încheiat cu victoria elevilor pregătiţi de Remus Steop şi Orlando Trandu la trei goluri diferenţă. Scorul a fost deschis în minutul 12 de Călin Toma, care a transformat o lovitură de la 11 metri acordată pentru un presupus fault comis de Podină asupra lui Dumiter. Până la pauză, vioara întâi a fost tânărul Claudiu Matiş, care a reuşit două goluri frumoase în minutele 29 şi 38, în urma paselor primite de la Dumiter respectiv Apro.

După pauză, o nouă garnitură folosită de cei doi antrenori ripensişti a dat roade suplimentare, prin alte două goluri, marcate rapid de Florin Nanu (min. 52) şi Sebastian Bobină (min. 55). Iar trupa lui Mircea Şchiopu a punctat ulterior în replică prin David Pop (min. 60) şi Adrian Sturz (min. 63).

De remarcat că în minutul 85 portarul Mario Contra a apărat o lovitură de la 11 metri mult contestată de polişti. Golda a şutat pe jos în stânga, lângă bară, dar Contra a respins cu un plonjon miraculos, reţinând apoi balonul.

După acest joc, Cristian Podină şi Narcis Popan, împreună cu alţi doi colegi, Haruţ şi Andrei Sîntean, au plecat la convocarea la lotul naţional.

Au arbitrat: Florin Brădău – Horaţiu Lotrean şi Alexandru Filip.

Ripensia: Rădulescu- Vlădia, Hecsko, Apro, Toma, Popa, Briciu, Stoi, Olar, Matiş, Dumiter.

Au mai intrat în partea secundă: Gakos, Luca, Vasiliu, Grunţa, Nanu, Bobină, Semeniuc, Golda şi Olărescu.

Antrenorul principal polist Victor Collins a fost plecat din ţară pentru susţinerea examenului de licenţă.

ACS Poli II: Contra – Filip, Sturz, Pop, Podină, Oprea, Andreici, Codrean, Popan, Totic şi Velcotă.

Antrenorul Mircea Şchiopu a avut numai două rezerve, pe care le-a introdus în mitanul secund, Kokora şi Torok. Din nou, Sorescu a urmărit meciul de pe banca de rezerve, împreună cu Cochinţu – accidentat.

Următorul meci pentru Ripensia este miercuri 22 februarie de la ora 16, tot pe terenul din Urseni, cu cei de la Unirea Banloc. De reamintit că galben-roşii trebuiau să meargă la Chişineu-Criş, pentru a juca returul, dar au anulat meciul. Pentru ACS Poli II următorul joc de verificare este tot miercuri, pe „sintetic”, de la ora 14, cu Voinţa Biled.

Iar pe terenul sintetic din complexul sportiv „Dan Păltinişanu”, tot de la ora 11, s-a jucat „în familie” meciul amical ACS Poli juniori A – ACS Poli juniori B, încheiat cu 7-1 pentru trupa lui Cristian Contescu, de juniori A. Au marcat: Sîrbu – 3 goluri, Bodochi şi Săplăcan – ambii câte o „dublă”, respectiv Gavrilă.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Fotbal: