GALERIE FOTO. Ripensia II – Flacăra Parța 3-0 (2-0)

Antepenultima etapă a sezonului în liga a V-a timișeană a adus a doua înfrângere liderului campion înainte de termen CS Flacăra Parța, virtual promovat din Seria a II-a a Campionatului Județean în Divizia D Timiș, depășit în Timișoara, unde a ochit de trei ori bara şi a ratat o lovitură de la 11 metri, în schimb trupa lui Adrian Lupăşel fiind cu golurile, o victorie la zero prin care echipa a doua a secund divizionarei Ripensia și-a consolidat locul pe podium, al treilea, desprinzându-se la 3 puncte de cei din Jebel, învinși acasă cu 1-5 de Rapid Săcălaz.

Ripensia II Timişoara – Flacăra Parţa 3-0 (2-0): Alexandru Costinaş (min. 10), Adrian Dan (min. 45) şi David Covaciu (min. 47).

Pentru prima dată în acest campionat trupa lui Adrian Lupăşel s-a reîntors acasă în Ciarda Roşie, pe un teren foarte bun, şi a fost de bun augur, întrucât a reuşit să administreze prima înfrângere din acest retur liderului Flacăra, care – este adevărat – nu a jucat rău, dar a avut ghinion cu trei bare şi o lovitură ratată de la 11 metri.

După două ratări în primele cinci minute, la un contraatac purtat pe flancul stâng de Adrian Dan, care a centrat în careul mare, Alexandru Costinaş a fructificat a treia ocazie a gazdelor, de la 14 metri lateral dreapta,  cu un şut la colţul lung: 1-0 în minutul 10. Ripensia II, prima din Seria a II-a care depășise deja borna celor 100 de goluri marcate, cu o medie de aproape 4 reușite pe meci, deschidea scorul împotriva liderului.

Nu au trecut nici două minute că oaspeţii, de la care au lipsit Raul Ionescu, Gigi Pais, Adrian Milovan şi Ciprian Ştreangă, au beneficiat de o lovitură de la 11 metri, în urma unui fault comis de portar asupra unui jucător în suprafaţa de 16 metri. Gheorghe Sabău a încercat o scăriţă în stânga lui Alexandru Ciută, dar mingea a trecut peste transversală.

Prima transversală a fost ochită în minutul 27 de Flavius Giroveanu, care, singur cu portarul Ciută, nu a reuşit să-l învingă de la numai 8 metri, perpendicular cu poarta. Și din nou liderul a ochit transversala cu numai cinci minute înainte de pauză, prin Daniel Alexin, copie la indigo.

Iar când nu dai gol, atunci primeşti, ceea ce s-a întâmplat în minutul 45, ripensiştii amenințând Flacăra prin Dan Adrian, cu un şut de la 16 metri, făcând inutilă intervenţia lui Ungureanu, care a sărit să respingă, dar, prea mic de înălțime, a încasat un gol imparabil.

La reluarea jocului, gazdele au fost decise să repete jocul bun din prima repriză şi au reuşit golul trei prin David Covaciu după doar două minute, cu un şut pe jos de la circa 13 metri, bine servit de Adrian Cluci, care i-a dat o pasă excelentă.

Ce mare ocazie au avut oaspeţii prin acelaşi Flavius Girovanu din colţul careului de 6 metri, de unde a nimerit stâlpul porţii atent apărate de noul portar intrat în partea secundă, Adrian Eascurschi.

Şi uite-aşa liderul Flacăra Parţa a plecat înfrânt de pe arena Ciarda Roşie la trei goluri diferenţă, Ripensia II revanșându-se pentru acel 4-3 al campioanei din etapa a XIII-a, antepenultima a toamnei, în noiembrie.

*

Ripensia II: Alexandru Ciută (min. 46, Adrian Eascurschi) – Adrian Păscăleanu, Raul Rosuş, Sergiu Toma, Sebastian Kot-Bura (min 60, Ionuţ Mitran), Răzvan Cluci, Dan Adrian, Florin Dobie, David Covaciu, Gabriel Iovi.

Antrenor Adrian Lupăşel.

Pe bancă: Andrei Pescar şi Slagian Sandu.

Flacăra Parţa: Claudiu Ungureanu – Irinel Pană (min. 65, Marius Mladenov), Valentin Andruşcă, Călin Bar, Daniel Nicolescu, Gheorghe Sabău, Andrei Aioanei, Andrei Mogoş, Daniel Alexin, Bogdan Andriucă (min. 70. Gabriel Voicu), Flavius Girovanu (min. 70. Alin Ardelean).

Antrenor Daniel Drăgan.

Pe bancă –.

Au arbitrat: Ciprian Trancă – Bogdan Chiorpec şi Ioan Olariu. Observator de arbitri Ioan Popa, iar delegate de joc Daniel Iovan.

Fotografii…

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 1 = cinci

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: