GALERIE FOTO: Ripensia – Industria Galda 3-0. Steop: ”Cel mai greu e să stai acolo sus” Lider 3 etape la rând

Fotografii și o declarație de la meciul Ripensia – ACS Industria Galda de Jos, jucat sâmbătă 13 mai 2017 de la ora 18 în Ciarda Roșie din Timișoara și câștigat în etapa a 24-a și antepenultima cu 3-0 (0-0) de liderul menținut al Seriei a IV-a în Liga 3, prin golurile lui Mediop – două și Golda.

Început pe ploaie, derby-ul s-a sfârșit sub razele soarelui dar mai ales cu zâmbete largi pentru gazda de pe primul loc, aflată la 180 de minute de câștigarea unui nou titlu de campioană, acum în Liga 3, și implicit de pătrunderea în Liga 2. Ripensia mai are de jucat doar în Timișoara, mai întâi vineri 20 mai de la ora 18 în Calea Șagului, cu ACS Poli II, iar apoi vineri 27 mai (ora 18), acasă cu Pandurii II. CSM Școlar Reșița mai are meciuri la Galda de Jos și acasă cu ACS Poli II, pe când Național Sebiș acasă cu Performanța Ighiu și la Lugoj, în vreme ce CNS Cetate Deva la Unirea Alba Iulia și acasă cu Mama Mia respectiv CSM Lugoj în deplasare la Rovinari și pe teren propriu cu arădenii din Sebiș.

Dar până atunci, spusele antrenorului câștigătorilor, cel al învinșilor declinând din nou să ofere o declarație, precum proceda și după un triumf al Industriei în acest an în Timișoara, pe CFR, cu Mama Mia, când îți spuneai că ar trebui să fie cel mai probabil doar o întâmplătoare scăpare. Este însă vorba despre o atitudine și un refractar comportament lipsit de profesionalism, ce conferă o neplăcută imagine fenomenului sportiv, și care ar trebui revizuite. Ne îndoim însă că revizuirea va fi înfăptuită.

Din tabăra amfitrionilor, Remus Steop, antrenor principal al Ripensiei, a admis: ”Da, consider că a fost o victorie meritată, care practic se preconiza chiar din primele minute, când am avut câteva oportunităţi de a înscrie. Că n-am reuşit mai devreme, asta e, puţin ne-am cam epuizat, ne-am întrebuinţat destul de mult, căci am întâlnit o echipă foarte bună, foarte ambiţioasă, care s-a agăţat de tot ce a putut, venită aici, la Timişoara. Din păcate pentru ei şi spre bucuria noastră, am revenit din ce în ce mai puternici, din ce în ce mai buni. Golurile pe care le înscriem, oportunităţile pe care ni le creăm, siguranţa cu care jucăm, totul îmi dă dreptul să ne bucurăm pentru ceea ce am realizat până astăzi. Dar să nu uităm că mai avem două jocuri foarte grele din punctul meu de vedere şi cel mai dificil e să să stai acolo, sus. Noi am demonstrat că am fost constanţi și nu am decât să-i felicit pe jucători, căci au fost extraordinari, să-i felicit pe cei care ne susţin, suporterii noştri, care au fost în număr mare astăzi, chiar dacă a plouat, şi ne-au susţinut. Cred că jucăm cel mai frumos fotbal dintre toate echipele și nu am intrat în nici un clinci cu adversarele noastre, ne-am văzut de joc iar rezultatele se văd. Și cred că suntem o echipă modestă, cu bun simţ, care ne respectăm adversarii şi ținem să ne impunem efectiv, ceea ce ştim să facem. Să învăţăm, de fapt punem în aplicare ceea ce facem în cursul săptămânii. Pentru mine, echipa este foarte importantă, și chiar astăzi toţi au luptat şi şi-au dorit victoria, pe care au obţinut-o, și încă o dată îi felicit şi pe această cale!”

Datele tehnice, pe coloana dreaptă (* clic pe poze pentru mărire)

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× cinci = 30

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: