GALERIE FOTO. Seria I de ”Județ”: Tricoul 1 Iunie – Pobeda II 5-0

Imagini și amănunte de la un joc de sâmbătă după-amiază în Seria I a Campionatului Judeţean Timiș: Tricoul 1 Iunie Timişoara – Pobeda Dudeştii Vechi II 5-0 (2-0).

Disputat pe terenul din cartierul Plopi, în cadrul etapei a XIX-a, între ocupanta locului secund Tricoul 1 Iunie şi echipa a doua a celor din Dudeştii Vechi, jocul s-a încheiat cu o victorie la scor a gazdelor, ce le menţine în continuare în plasa liderului, după ce formația ”satelit” a divizionarei C din Becicherecu Mic s-a retras din campionat.

Şutul în transversală expediat de la 18 metri de Gheorghevici, în minutul 8, avea să prevestească cele cinci goluri marcate de timişoreni. După un minut, Motreanu, cu şpiţul, de la 13 metri lateral stânga, la colţul lung, avea să deschidă scorul: 1-0.

Până la pauză, centrarea perfectă a lui Ritter de pe stânga a fost fructificată de Lucian Gheorghevici din careu, acesta reuşind ”dubla” în minutul 32.

În mitanul secund, la 10 minute de la reluarea jocului, Hărpăilă avea să înscrie cu un şut din lovitură liberă de la 17 metri: 3-0.

Oaspeţii au trecut pe lângă gol în minutele 58 şi 66, prin Ienovan şi Niţă, care au ratat cu uşurinţă din situaţii de unul singur cu portarul Bortă, care nu a fost de acord să încaseze gol.

Motreanu a marcat cel mai uşor, din faţa porţii goale, la o centrare ideală a lui Bogdan Preda, după ce Hărpăilă a executat rapid o lovitură liberă de la 25 metri, ce i-a surprins pe adversari. Ultimul gol, şi cel mai frumos, a fost realizat de sărbătoritul zilei, Bogdan Preda, care a împlinit 27 de primăveri, aniversare stropită cu un euro-gol în ultimul minut de joc.

La sfârşitul meciului, întreaga echipă a dedicat victoria sărbătoritului şi i-a cântat ”La Mulţi Ani!”

Au jucat următoarele formaţii:

Tricoul 1 Iunie: Marian Bortă – Bogdan Preda, Giannis Telios, Ovidiu Preda, Daniel Hărpăilă, Daniel Hodineanţ, Valentin Păunescu (min. 70, Ionuţ Blejdea), Arpad Nagy,(min. 63, Ştefan Laslo), Daniel Motreanu, Lucian Gheorghevici, Roland Ritter (min. 75, Mihai Mateică).

Antrenor: Ioan Neamţu.

Pe bancă: Andrei Laboş.

Pobeda II: Marian Babuşcov – Toni Ciocani, Darius Baboiciov, Gheorghi Nacov, Emanuel Ţermure, Vichentie Romanov, Levente Ognean, Alexandru Ienovan, Daniel Borz, Codruţ Clincinschi şi Andrei Niţă.

Rezervă: Claudiu Taranov.

Arbitri: Eugen Gheorgheoiu – Alexandru Argatu şi Cosmin Filimon. Observatori: Cornel Bălănescu şi Ionel Poclid.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Alte articole legate de acest subiect: