GALERIE FOTO. Solventul se desprinde după pauză, în superioritate numerică, de Millenium II, pe care o sare în clasament

Solventul Timişoara s-a impus astăzi la amiază în faţa „satelitului” Giarmatei după ce a deschis scorul la câteva minute de la reluarea unui joc început cu întârziere, din penalty, în urma unei faze în care CS Millenium II rămânea fără portarul titular, cu această victorie trupa lui Dan Miron devansându-şi în clasamentul Seriei a II-a a Campionatului Judeţean Timiş oaspetele duminical.

Jocul a început cu o întârziere de 15 minute întrucât, la verificarea efectuată de arbitri, gazdele au prezentat nu mai puţin de 5 copii de buletin expirate, fiind puse în situaţia să prezinte actul de identitate, obligativitate în privinţa căreia s-au conformat.

După o primă repriză egală, în care singura fază notabilă a fost în minutul 17, când Iurea a trimis mingea în transversală de la 15 metri, gazdele timişorene au obţinut la reluare un 11 metri, pentru un fault comis de portar, care a şi văzut al doilea cartonaş galben, fiind eliminat. Lovitura de pedeapsă a fost transformată de Vlad Tecău, 1-0.

Bucuria a fost însă de scurtă durată, întrucât în minutul 52 vizitatorii au restabilit egalitatea în urma unei lovituri libere de la 25 de metri lateral: centrare Leucă şi Moldovan a reluat în plasă, 1-1.

Va fi fost 2-1 în minutul 60, dintr-o nouă lovitură liberă, executată de Iurea în faţa porţii, Capbun înscriind din apropiere. Putea fi din nou egalitate în minutul 62 dar s-a opus transversala, la torpila lui Leucă, tot din lovitură liberă.

În minutul 68 gazdele au solicitat gol la mingea trimisă sub transversală de Bulai de la 6 metri, însă arbitrul a lăsat jocul să curgă. Cea mai controversată fază a meciului s-a consumat puţin mai apoi, în minutul 70, când gazdele şi-au mărit avantajul, la o diagonală a lui Vlad pe flancul drept, Milea plecând nestingherit spre poartă şi înscriind, pătrundere la care oaspeţii au solicitat ofsaid. La această fază Leucă a fost eliminat pentru injurii aduse arbitrului, moment în care echipa a doua a Giarmatei a părăsit terenul, revenind după două minute.

Ultimul gol a fost marcat de Tăut, în penultimul minut de joc, în urma unei lovituri de la 11 metri.

*

Solventul Timişoara: Tănase – Crişan, Bulai, Cristea, Tăut, Milea (min. 87, Enache), Tecău, Belmustaţă, Iurea (min. 70, Alexa), Capbun (min. 75, Fulop), Craiovan (min. 63, Mena).

Antrenor: Dan Miron.

Pe bancă: Crudu, Pricop.

Millenium II Giarmata: Mihai – Sinauschi, Holcz (min. 87, Cr. Moldovan), Dobra, D. Moldovan, Klanyos, Stoica, Munteanu, Bogdan, Leucă, Paşca (min. 51, Vlad-portar).

Antrenor: Răzvan Leucă.

Pe bancă: Mihăilă, Moraru, Herman.

Arbitri: Florin Brădău – Ciprian Pandia şi Cosmin Filimon. Observatori: Gheorghe Ciobanu şi Cosmin Burtic.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


patru × = 20

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: