GALERIE FOTO. Timișul II Șag, ”încălzire” cu 6-2 (3-0) pentru restanța de la ASU Politehnica II, miercuri la ora 18. Gazdele, scoruri mari în ”Municipal” Timișoara

O nouă rundă a Campionatului Municipal Timişoara a început astăzi, a 12-a și antepenultima în Seria I respectiv a 14-a din 18 în Seria a II-a, iar victoriile gazdelor au fost pe linie categorice.

Mai clare la startul etapei a 14-a în Seria a II-a, în care tot astăzi s-au derulat alte două meciuri, încheiate la câte 5 goluri diferență, și anume ACS FC Chişoda – AS Electrometal 6-1 şi ACS Ghiroda II – AS Carani 5-0, celelalte partide urmând a avea loc în zilele următoare, dar la scor și în întâlnirea inaugurală a rundei a 12-a în Seria I…

CS Timişul Şag II – Raris Timişoara 6-2 (3-0). Au marcat: Flavius Roşu în minutele 15, 24 și 73, Ioan Sârcă în minutul 42 din lovitură de la 11 metri, Cătălin Costea în minutul 69 şi Alin Buruiană (min. 89), respectiv Adrian Beca (min. 61) şi Eduard Covaliu (min. 80).

Iar seria celor şase goluri a fost precedată de transversala nimerită de Iulian Muntean în minutul 9, cu un şut de la 17 metri, lateral stânga. Ulterior, echipa a doua a divizionarei D s-a desprins până la pauză la 3-0, după care vizitatorii au redus din handicap, 3-1, însă Timișul II a plusat până la 5-1, mai apoi fiecare formație adăugând câte un gol.

De remarcat primele două goluri marcate de primarul jucător Flavius Roşu, imparabile, primul din lovitură liberă de la 20 metri, direct în vinclu, iar al doilea de la circa 35 metri, lob peste portar, ieşit la 18 metri, mingea lovind bara şi intrând în plasă, însă și golul  patru, cel al lui Costea, este de remarcat în egală măsură (vezi foto).

Cu această victorie, ”satelitul” celor din Șag este în continuare lider, fiind în fața unui duel al fruntașelor, anunțat pentru miercuri de la ora 18, când a fost reprogramat meciul cu ASU Politehnica II, pe terenul ”Ştiinţa”, contând pentru etapa a XI-a. Până atunci, alb-violeții joacă marți seară în runda în curs în deplasare la FC Auto, echipa secundă a clubului de Liga 2 aliniind în Freidorf juniori preluați de la LPS Banatul, iar miercuri va aborda derby-ul prin a apela atât la componenți ai lotului din eșalonul 2 cât și la alți juniori, neutilizați cu 24 de ore înainte.

Cât despre CS Timișul II Șag, întreaga echipă și directorul sportiv Adrian Ianoşev i-au dedicat victoria jucătorului Ioan Sârcă, sărbătoritul, care și-a aniversat ziua de naştere, 31 de primăveri împlinite în ziua meciului, când a şi marcat din lovitură de la 11 metri (vezi foto).

Şag II: Cristian Ticală – Iulian Munteanu, Paul Sinitean, Ioan Sârcă (min. 75, Nicolae Buda), Flavius Mărgineanţu, Laurenţiu Bere, Lucian Ropotă, Cătălin Costea, Cristian Rusu, Flavius Roşu, Alin Buruiană.

Antrenor: Dejan Ianoşev.

Pe bancă: Ionel Ropotă şi Claudiu Szatmari.

Raris: Adrian Molcuţ – Adrian Beca, Alexandru Bisztriczky, Eduard Covaliu, Ionuţ Almaş (min. 46, Dan Pârvulescu), Dușan Truţ (min. 65, Alexandru Sumănariu), Sergiu Mechereş, Cristian Dumitrănoiu, Flavius Rădoi (min. 77, Andreaş Pusa), Ionuţ Grigore, George Jarcov.

Antrenor: Alin Molcuţ

Arbitri: Elisei Balaj – Andrei Martinovici şi Alexandru Argatu. Observator: Paia Pecarov.

 

 

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Municipiu și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− unu = 2

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: