GALERIE FOTO. Timișul Șag – Voința Biled, întrerupt în minutul 12, la 2-0. No hai să abandonăm. Așa s-a încheiat Divizia D Timiș…

Trist dar adevărat, runda finală a ediției 2017-2018 în campionatul Diviziei D Timiș a avut parte și de un joc abandonat deja în primul sfert de oră, și nu între grupări oarecare, gazda fiind campioană de toamnă a ligii a patra iar vizitatorii, vicecampioni ai sezonului precedent. Dar ce folos!? Amfitrionii au înscris doar 4 nume pe lista rezervelor iar oaspeții numai 7 jucători, fără rezerve, o premieră în istoria de decenii a principalei competiții din sportul rege județean. Încotro?

Astfel s-a încheiat, șchioapă, campania 2017-2018 a Diviziei D Timiș, una marcată de suspiciunea ”trântirii” a destule meciuri, dar mai ales de ”blaturi” în toată regula, suspiciuni confirmate. Așadar încotro!?

La ceea ce am asistat sâmbătă la matineu la Șag este fără comentarii, rezumându-ne la a enumera componența echipelor și la a insera o galerie foto. AS Voința Biled, deziluzia ediției 2017/8, s-a aliniat cu numai 7 jucători, dintre care căpitanul Nohai s-a numărat între cei 2 componenți care în minutul 12, din senin, au aruncat prosopul, lăsându-și echipa în cinci sportivi, cât să nu mai poată continua. Era 2-0 pentru CS Timișul, prin golurile lui Moroșanu și Anghel, în minutele 1 și 9. Halal fotbal. Dar până și gazdele au avut problemele lor, înscriind doar 4 rezerve pe foaia oficială și având în fapt un alt căpitan, Beloescu, conform celui care a purtat banderola la start, decât în înscrisuri, Butura…

Ce se întâmplă cu fotbalul timișean, întrebându-te dacă mai merită să te deplasezi la meciuri, timp, energii, resurse, pentru a constata o patetică stare de fapt!?

*

CS Timișul Șag: 28. Alin Buruiană – 14. Mario Beloescu – cpt., 4. Gheorghe Costescu, 13. Alin Roșu, 2. Narcis Damian, 8. Flavius Mărgineanțu, 18. Flavius Roșu. 10. Adrian Butura, 6. Dan Rațiu, 11. Rareș Anghel, 9. Bogdan Moroșanu.

Rezerve: 15. Slavișa Baldovina, 19. Florin Damian, 7. Cristian Racoceanu, 15. Dejan Ianoșev.

AS Voința: 1. Nicu Bogdan sr. – 3. Valentin Neag, 5. Florin Nohai – cpt., 4. Ciprian Motorea, 10. Cătălin Costea, 19. Augustin Tudor, 11. Adrian Horț.

Rezerve: -.

Rezultatele etapei a 34-a și clasamentul final în stagiunea 2017/8 a Diviziei D Timiș. pe coloana datelor tehnice.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


trei × 9 =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: