GALERIE FOTO: Voința Sarafoleana Saravale – Banatul Nerău 8-5. Campionatul Județean ”Promoție”

Liderii Campionatul Judeţean de ”Promoţie” Timiș, Voinţa Sarafoleana şi Recolta Călacea, au obținut victorii acasă, însă prima clasată în Seria a III-a a contabilizat primele puncte pierdute în deplasare, la Pădureni: 1-1.

Jocul Mureşul Igriş – CS Unirea II Sânnicolau Mare nu a fost programat, gazdele fiind înștiințate pe ultima sută de metri, dar aşa se procedează probabil la AJF Timiș în ceea ce privește organizarea partidelor de liga a VI-a.

AS Gelu – AS Iecea Mare 2-2 (0-1). Oaspeţii au condus dar în final au fost egalaţi. Au marcat: Florin Bud (70 şi 82 – din 11 metri) respectiv Marius Colţiş (22) şi Ioan Sârcă (66).

În Seria a II-a, Recolta Călacea a obținut o victorie acasă în dauna celor de la Bărăteaz iar ocupanta locului secund, Gloria Remetea Mare, s-a impus cu 4-2 în deplasare la Timişoara, în faţa celor de la Atletic.

În Seria a III-a, liderul Progresul Ciacova este la primele două puncte pierdute în acest campionat, în deplasare la Pădureni, rezultat 1-1. Iar Progresul II Gătaia a conturat scorul etapei, 9-0 acasă cu Stamora Germană.

Campionatul Municipal Lugoj

După cum se cunoaşte, AS CS Recaş a încheiat campionatul Seriei I pe prima poziţie, ceea ce îi dă dreptul de promovare în liga a V-a. Pe locul secund s-a clasat Viitorul Sacoşu Turcesc, care are toate şansele să promoveze, deținând cel mai bun punctaj dintre echipele clasate pe locul secund.

În Seria a II-a au fost programate două jocuri în play-off, însă liderul Atletic Găvojdia nu s-a prezentat în deplasare la Mănăştiur, riscând o penalizare de trei puncte şi amendă. În celălalt joc, Voinţa – Pietroasa 3-3. Etapa viitoare, ultima, programează jocurile Pietroasa – Gavojdia și Mănăştiur – Voinţa.

+

Voinţa Sarafoleana Saravale – Banatul Nerău 8-5 (4-4)

Iată că după o pauză de un deceniu a venit momentul ca în doi ani cei din Saravale să-şi strângă rândurile şi să formeze o nouă echipă, Voința Sarafoleana, înscrisă în campionat şi gata să promoveze în liga a V-a grație rezultatelor înregistrate în acest sezon, ocupând locul I.

Jocul de duminică după-amiază de la ora 16, în faţa celor de la Banatul Nerău, nu a fost uşor, după ce oaspeţii au condus cu 0-2 şi 3-4, dar liderul s-a impus în cele din urmă cu 8-5. Cel mai în formă jucător al ”roșilor” a fost Claudiu Sep, cu trei reuşite, urmat de Bogdan Tincă, autor a două goluri, Șandor Șeicaru și Nemad Acimov, din 11 metri, pentru galben-verzi punctând în schimb Florin Colompar, de două ori, Marin Butzka, Laurenţiu Timofte şi Ilie Ursachi (din 11 metri).

Au jucat formaţiile:

Sarafoleana: Ciobanu – Stoişin, Ciocov, Sep, Seicaru, Acimov, Stanciu, Mihoc, Albota, Tincă şi Ciocov.

Antrenor: Dănuţ Misaraş. Secund: Rafael Radiţa; cu portarii: Toma Stoianov.

Au mai intrat: Mayer, Vucin, Cucu şi Pintea.

Pe bancă: Daniel Veghinaş.

Nerău: Barbăroşie – Priscariu, Moroşanu, Ilincuţi, Manoliu, Crişan, Colompar, Savin, Ursachi, Butzka şi Timofte.

Antrenor: Nicolae Prisăcariu.

Au mai intrat: Fruwald, Ignişan, Petrică şi Cofarea.

Arbitri: Graţian Todorescu – Laurenţiu Marian şi Alexandru Argatu. Obsevator: Traian Dejeu.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Promoţie și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 7 = saizeci trei

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: