Gazde ospitaliere în Joia Mare. Etapa a 26-a în Divizia D Timiș: rezultate, marcatori

După cea mai favorabilă rundă în contul gazdelor din întregul campionat, pendulare la polul opus, record egalat în ceea ce privește dominația oaspeților într-o etapă din ediția 2018-2019 a Diviziei D Timiș. Înregistrat în Joia Mare, în această după-amiază, la mijlocul returului. Dar iată rezultatele şi marcatorii partidelor rundei a XXVI-a, care s-au disputat de la ora 17, un joc de la ora 18…

În cel mai estic punct de pe harta ligii a patra timișene, duel inegal între o amenințată cu retrogradarea și liderul detașat… CSO Făget – AS Fortuna Becicherecu Mic 0-3 (0-1).

Fruntașa a deschis scorul în minutul 15, prin Robert Szalkai, ca apoi Deian Pecarov să reuşească o ”dublă”, în minutele 62, din lovitură de la 11 metri, respectiv 66. În tur a fost chiar 0-4. 

Liderul o ține din victorie în victorie, CSo este la al treilea eșec consecutiv la zero.

O altă formație din zona minată a pierdut acasă… AS FC Bazoşu Vechi – ACS Voinţa Maşloc 1-3 (1-1). 

Au marcat: Dragan Filip (min. 4), respectiv Ovidiu Glodean (min. 4), Sliviu Olariu (min. 80) şi Adrian Ilie (min. 87). Prim triumf în retur pentru Voința.

Florin Dobre, de la oaspeţi, a fost eliminat de pe teren pentru că a scuipat un adversar. În tur a fost 0-6. La acest meci, Cătălin Botaş a fost înlocuit cu Claudiu Gaitin.

AS Seceani – Cocoşul Orţişoara 1-4 (0-2).

Au marcat: Alexandru Ciontu (min. 60), respectiv pentru învingători Alexandru Nichiforel (min. 35 și 40), Gabriel Iovi (min. 75) şi Mădălin Barbu (min. 80).

Cu numai 12 jucători înscriși pe raportul de arbitraj, inclusiv portarul de rezervă Marco Bota, dar în absența a doi sportivi suspendaţi, 3 accidentaţi, unul care a dat bir cu fugiţii, Cristian Ismail, și care nu mai răspunde la apelurile telefonice de 6 etape, în vreme ce Lucian Stoica este motivat, plecat peste hotare, gazdele nu se mai regăsesc şi pierd teren de la etapă la etapă. Din nou, cu antrenorul Adrian Bungău în teren… 

De şapte etape, trupa lui Gheorghe Chimiuc nu a mai pierdut nici un meci, iar acum şi-a luat o binemeritată revanşă în faţa celor de la Seceani. Antrenorul Chimiuc nu a fost prezent la partidă, fiind plecat în capitală. 

La acest meci, arbitrul Gaitin a fost înlocuit cu Raul Ciev, care s-a descurcat foarte bine. Arbitri: Raul Ciev – Alexandru Filip şi Ioan Olariu. Observator de arbitri Daniel Ionescu iar delegat de joc Florian Mierea. În tur a fost 3-2.

A patra victorie consecutivă în deplasare a nou-promovatei, dintre care trei fără a încasa gol… CS Unirea Tomnatic – CSC Dudeştii Noi 0-2 (0-0).

Din nou victorie în retur pentru trupa lui Valentin Miculescu, a șasea, prin golurile marcate de Marius Nichitean (min. 70) şi Sebastian Lobonea (min. 76). În tur a fost 1-0.

Avântul cedează în premieră în retur două partide la rând, pe când cei din Carani sunt la cel de-al patrulea triumf consecutiv, ce-i drept primul cu gol încasat… CS Avântul Periam – ACS Carani 1-3 (1-1).

Oaspeţii au deschis scorul în minutul 8, prin Mahadi Kayongo, gazdele au egalat 10 minute mai târziu prin Angelo Olteanu. După pauză, trupa lui Cosmin Stan a mai reuşit alte două goluri, prin Dumitru Schinteie, în minutele 49 şi 80.

Arbitri: Alexandru Manea – Andrei Martinovici şi Daniel Paşca. Observator de arbitri Cornel Avram, iar delegat de joc Paia Pecarov. În tur a fost 1-1.

”Bulgarii”, al doilea succes consecutiv la șase goluri diferență, salvând onoarea gazdelor într-o rundă cu un triumf pe teren propriu, două remize și 5 victorii afară, 12 goluri fiind marcate de amfitrioni și 18 de către vizitatori… Pobeda Star Bîşnov – Flacăra Parţa  7-1 (3-1).

Au marcat: Sorin Berbece (min. 11, 24), Fabian Novac (min. 28, 62, 67), Daniel Vasilcin (min. 65) şi Toni Ciocani (min. 88), respectiv Răzvan Istodor (min. 21).

Arbitri: Costel Dobrişan – Petru Gaşpar şi Daniel Radin. Observator de arbitri Ciprian Trancă, iar delegat de joc Ionel Bolog. În tur a fost 1-0.

Progresul, din remiză în remiză, a cincea consecutivă. Detenii, la primul punct afară în retur… Progresul 1906 Ciacova – ASO Deta 2-2 (1-0): Florin Natanticu (min. 12 şi 50), respectiv Remus Barburescu (min. 61) şi Patrik Chiticariu (min. 81).

În fine, și o remiză albă. A doua la rând pentru clubul gazdă, a treia în retur… AS Peciu Nou – CS Timişul Şag 0-0. Poate că unii se aşteptau la un succes al gazdelor, dar iată că n-a fost așa… Cu urmări în schimb accidentarea din prelungiri, în cel de-al treilea minut adițional, când doi jucători s-au ciocnit cap în cap, la un duel aerian, în urma căruia Daniel Nicolescu, de la vizitatori, a fost transportat cu un autovehicul la Urgențe, iar oponentul său a suferit spargerea arcadei.

Ocupanta locului opt în clasament, echipa Unirea Sânnicolau Mare, a stat în această etapă deoarece CSM Lugoj II s-a retras din competiție. Clasamentul actualizat și programul primei runde după Paști, pe coloana datelor tehnice.

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× opt = 72

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: