Gazde victorioase, cu 13 goluri marcate. Portarul Bogdan, lider la egalitate al golgheterilor în ”D” Timiș, cu 9

După-amiază a cluburilor organizatoare în liga a patra timișeană, învingătoare pe linie, cu 4-0 în cazul celor din Periam după dublarea avantajului în partea secundă, respectiv cu 3 goluri diferență pentru cei din Seceani și Tomnatic, în aceste cazuri prin desprinderea după scoruri egale la pauză…

AS Seceani – ACS Voinţa Maşloc 4-1 (1-1)

Au marcat: Eduard Codrean (min. 19), Alexandru Olar (min. 52), Adrian Bungău (min. 63) şi Marco Giurasevici (min. 75), respectiv Mircea Şchiopu (min. 25).

Arbitrul George Roman a eliminat trei jucători, unul de la gazde, Eduard Codrean (min. 60), iar de la oaspeţi pe Răzvan Burghelea (min. 60) şi Darius Viţan (min. 75), primii doi pentru cumul de cartonaşe galbene, iar ultimul direct roşu pentru un fault din postură de ultim apărător.

Oaspeţii au avut numai 11 jucători înscriși pe raportul de arbitraj şi au fost foarte nemulţumiţi de maniera arbitrajului prestat de George Roman. Mult nu a lipsit ca ei să părăsească terenul de joc, în semn de protest. Iar pe banca a luat loc numai antrenorul Adrian Şeţu, căruia i-a expirat suspendarea de o etapă primită în această săptămână de la Comisia de Disciplină a AJF Timiș.

Una peste alta, a cincea victorie consecutivă în ”D” pentru cei din Seceani, al doilea eșec succesiv afară pentru Voința cu același 4-1. (*fotografii realizate de Cosmin Poenar)

CS Avântul Periam – Timişul Şag 4-0 (2-0)

Victorie la zero pentru elevii pregătiţi de Marius Stanache prin golurile marcate de Ionuţ Ologu (min. 15), Cristian Radu (min. 33), Răzvan Trandu (min. 65) şi Angelo Olteanu (min. 84).

Avântul are spor în cea mai bună serie din actuala campanie, de 3 victorii în campionat, pe când CS Timișul suferă al doilea usturător eșec afară la zero.

Unirea Tomnatic – ASO Deta 5-2 (2-2)

Au marcat: Alexandru Apostol (min. 10), Andrei Nicuşor Bogdan (min. 20, 75), ambele din lovituri de la 11 metri, Emanuel Pătraşcu (min. 60) şi Flavius Tomescu (min. 70), respectiv Petru Râmneanţu (min. 29) şi Patrik Chiticariu (min. 36).

Dragan Paulevici, de la oaspeţi, a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene, în minutul 64. Iar cu această ”dublă” reuşită astăzi, portarul Andrei Nucuşor Bogdan a egalat liderul golgheterilor din liga a IV-a, pe Mădălin Livan, ambii deținând 9 goluri.

Din nou două eșecuri legate pentru deteni, precum în rundele 5-6, Unirea cuplând în schimb 4 apariții fără eșec în ”D”.

Ultimul joc al etapei se va juca mâine după-amiază de la ora 15, între AS FC Bazoşu Vechi şi liderul ligii a patra timişene, Fortuna. Rezultatele, clasamentul și programul viitor, pe coloana datelor tehnice.

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


opt × = 56

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: