Gazdele, 100%. Bona, gravă accidentare la Dudeștii Vechi. Maseurul Lascu îi pune umărul lui Toma

Victorie a oaspeților în jocul inaugural de ieri dar succese pe linie ale gazdelor în meciurile de sâmbătă de la ora 11 ale etapei a 23-a în Divizia D Timiș. Iar runda continuă în această după-amiază…

”Bulgarii” au revenit pe căi victorioase, după o remiză acasă și o victorie la ”masa verde”. Deși condusă la pauză și având parte de o gravă accidentare în efectiv, AS Pobeda a răsturnat scorul, provocând primul eșec din retur al celor din Peciu Nou.

Pobeda Dudeştii Vechi – AS Peciu Nou 2-1 (0-1): Ioan Kalapis 60, Daniel Vasilcin 72 – Adrian Dumea 45.

Nicu Bona a suferit o gravă accidentare în minutul 55, dublă fractură, nazală și de mandibulă, lovit fiind de portarul advers, în intenția acestuia de a degaja balonul.

Și în tur se impunea tot Pobeda, cu 4-1. Arbitri: Florin Brădău – Daniel Paşca şi Dragoş Ghinea. Observatori: Valentin Igna şi Ionel Bolog.

În sfârșit, primele puncte în retur pentru elevii lui Gheorghe Chimiuc, pricinuind Progresului a patra înfrângere la zero în ultimele 5 runde. Revanșă cu un scor identic celui din tur.

Cocoşul Orţişoara – Progresul 1907 Ciacova 2-0 (1-0): Adrian Neagoe 15, Gabriel Gînju 67.

Arbitri: Ioan Copaci – Vlad Boicu şi Ariel Copaci. Observatori: Ioan Franţ şi Ioan Lăzărescu.

Meci cu probleme de ordin medical tot pentru un component al gazdelor și la Dumbrăvița, unde, în minutul 55, intervenția promptă a maseurului Florian Lascu, din tabăra vizitatoarei CS Unirea, i-a curmat lui Marius Toma durerile insuportabile, survenite prin dislocarea umărului.

ACS Dumbrăviţa – CS Unirea Sânnicolau Mare s-a încheiat 3-0 (2-0) într-un joc de la care vom reveni cu cronica și fotografiile.

Au marcat: Fabian Vătafu 14, Marius Toma 40, Deian Pecarov 65. Victorie a ”verzilor” după un eșec și o remiză în deplasare.

Eliminat: Cosmin Boangheș, în minutul 60. Jucătorul Unirii a primit cartonașul galben pentru comiterea unui fault iar apoi direct pe cel roșu, pentru injurii. Arbitri: Daniel Vărzan – Andrei Martinovici şi Denis Mihăescu. Observatori: Marcel Boboc şi Iosif Mânecan.

Așadar o dublă victorie, după ce în tur, în etapa a VI-a, se consemna CS Unirea Sânnicolau Mare – ACS Dumbrăviţa 1-2.

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: