Gazdele, bare în fiecare repriză, Baranyi, goluri după pauză: CSC Ghiroda și Giarmata Vii, 2-0 cu Industria Galda

Marcator și în deplasare în runda inaugurală, în meciul pierdut cu 4-2 la nou-promovata ACS Dumbrăvița, Alexandru Baranyi a înscris și vineri seară la primul joc pe teren propriu în campionat al galben-albaștrilor, chiar de două ori, într-un interval de 10 minute din prima jumătate a reprizei secunde: CSC Ghiroda şi Giarmata Vii – Industria Galda  2-0 (0-0).

Elevii lui Steop și Trandu s-au reabilitat după cele 3 goluri încasate în repriza secundă a ieșirii la Dumbrăvița dar și după eliminarea suferită săptămâna aceasta pe teren propriu la lovituri de departajare, din Cupa României, Baranyi conturând o nouă înfrângere în dreptul celor din Galda de Jos, depășiți în runda inaugurală cu 0-1 acasă de ACS FC Avrig.

Astăzi de la ora 18, în etapa a II-a, notabilele ocazii irosite în prima repriză de Baranyi, Mancaş și Giuricici le-au privat pe gazde de un avantaj chiar confortabil la pauză, tot în partea întâi consemnându-se și bara ochită de Berivoescu în minutul 17, cu un şut din interiorul careului de 16 metri.

În mitanul secund au venit și golurile, înscrise de Alexandru Baranyi – foto pagina I în minutele 53 şi 62, primul după o centrare a lui Mancaş de pe flancul stâng, iar cel de-al doilea cu un şut de la 20 de metri. Ulterior, același servant Cosmin Mancaş se adăuga și el pe lista celor care au țintit stâlpul porţii vizitatorilor din Ardeal, după ce a trecut chiar şi de portar, în minutul 74. Diferența putea fi așadar mai mare…

Iar pentru galben-albaștri urmează dueluri cu formații arădene, la Cermei și acasă cu cei din Chișineu-Criș.

Antrenorul principal Remus Steop şi secundul Orlando Trandu au folosit următorii jucători: Gakos – Semeniuc, Hotca, Mureşan, Horcea, Mancaş, Giuricici, Ţugui, Berivoescu, Baranyi şi Totic. Au mai jucat: Ciobanu, Szofran și Saizu.

Rezerve: Filip, Jichici, Holovcici și Vasiliu.

Orlandu Trandu ne-a spus că ”după ratarea calificării în Cupă, unde ocaziile s-au răzbunat la 11 metri, astăzi am reuşit un joc bun, chiar dominat de la un capăt la altul. Din nou am ratat însă foarte mult, chiar din situaţii clare de gol. Problema învingătorului nu s-a pus, fapt recunoscut şi de antrenorul oaspeţilor. Este bine totuși că am reuşit, din atâtea ocazii, să fructificăm două, prin Baranyi”.

Rezultatele zilei în C4 și clasamentul actualizat, pe coloana datelor tehnice.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ sase = 10

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: