Gazdele, câte 3 goluri

Nu doar Pobeda a marcat ieri de 3 ori pe teren propriu, la Dudeștii Vechi, ci și gazdele jocurilor programate astăzi de la ora 11 în continuarea etapei a XIX-a din Divizia D Timiș.

Este ziua a doua a rundei secunde din returul ligii a patra timișene iar partidele matinale au adus victorii ale gazdelor, revanșate astfel după eșecurile la două goluri diferență din weekend-ul trecut.

Mult s-a vorbit într-un anumit fel despre meciul de la Deta, însă, spre lauda și meritul lor, gazdele în alb-verde au răsturnat situația în partea a II-a.

ASO Deta – Peciu 3-2 (1-1): Patrik Chiticariu 30, Ștefan Murariu – autogol, Tiberiu Popoviciu 78 – lovitură de la 11 metri / Patrian Trifu 25 – lovitură de la 11 metri, Alin Gîrz 55.

Tot în deplasare pentru a treia oară la rând, două dintre apariții fiind în acest 2018, Progresul a regresat astăzi de la un triumf la două goluri diferență la un eșec la două handicap, chit că a deschis scorul.

CS Timișul Șag – Progresul Gătaia 3-1 (1-1): Ciprian Palade 45 – lovitură de la 11 metri, Alexandru Vlăduți 56, Claudiu Mincu 76 – autogol / Răzvan Istodor 16.

Revenim cu cronica și fotografiile partidei câștigate de secund clasata campioană de toamnă. Ierarhia la zi, pe coloana datelor tehnice. Iar etapa continuă după-amiază.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


5 + = sase

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: