Gazdele din Carani, Ciacova și Dudeștii Noi câștigă în ”D” Timiș

Victorii pe linie ale formațiilor gazdă în ultimele trei jocuri ale etapei a 29-a în liga a IV-a timișeană, desfășurate astăzi, primul de la ora 11, celelalte seara. O rundă cu 4 succese pe teren propriu, trei remize și un triumf în deplasare, respectiv 34 de goluri marcate, 23 de echipele pe teren propriu.

A fost o săptămână plină în Divizia D Timiș, și cu runda intermediară de miercuri, iar Comisia de Disciplină a AJF Timiș a avut de lucru, dictând sancţiuni pentru trei jucători, primilor doi dat fiind că au fost eliminaţi de pe teren, și anume Omar Rouis (ACS Carani), suspendat 4 etape şi penalizat 200 de lei, iar Thomas Cozma (Unirea Sânnicolau Mare) două etape şi 200 de lei amendă.

Iar jucătorului Lucian Robotă, de la echipa Timişul Şag, arbitrul i-a reţinut legitimaţia după terminarea meciului cu AS Seceani, disputat pe propriul teren. Acesta a fost sancţionat cu 4 etape şi 200 de lei penalitate pentru încercarea de a lovi arbitrul cu piciorul, tentativă eşuată. Iar managerul echipei, Adrian Ianoşev, a fost invitat pentru a da detalii săptămâna viitoare la Comisia de Disciplină.

Astăzi la matineu, Progresul 1906 Ciacova – AS Peciu Nou 3-1 (2-0). Seria remizelor gazdei, stopată…

Constantin Cătău, de la gazde, a deschis scorul în minutul 11, iar până la pauză Aleksandar Radovan a dublat avantajul pentru echipa sa în minutul 34. La numai două minute după pauză Gheorghe Schipor a redus din diferență, iar 10 minute mai târziu Constantin Cătău a transformat o lovitură de la 11 metri, reuşind ”dubla” şi ridicând scorul la 3-1 pentru echipa sa. În tur a fost  1-2.

Au jucat următoarele formaţii:

Ciacova: Boşca – Goia, Ştefănescu, Stănilă, Cătău, Adrian Lazea, Brădean, Natanticu, Radovan, Pîrvulescu, Marius Lazea.

Antrenor: Cosmin Goia.

Rezerve: Secareş, Apostol, Saitoş, Cioran.

Peciu Nou: Toth – Ştreango, Tudor, Teslariu, Alin Roşu, Schipor, Laslău, Bud, Simedroni, Zele, Ciumacenco.

Antrenor: Sorin Gheju.

Rezerve: Ilea, Daju, Mureşan, Rus, Codreanu, Iorgovan.

Au arbitrat: Costel Dobrişan – Nicolae Chiţoiu şi Bogdan Balaj. Observator de arbitri Cornel Avram iar delegat de joc a fost Teodor Moţiu.

În celelalte două jocuri duminicale, de la ora 18, alte victorii ale gazdelor…

CSC Dudeştii Noi – ASO Flacăra Făget 4-1 (2-0): Sebastian Lobonea – două goluri (foto pag. I), Ciprian Palade şi Denis Bud, respectiv Adrian Sîrbu. În tur a fost 2-1.

ACS Carani – ACS Pobeda Star Bişnov 2-1 (1-0)

Mădălin Livan a deschis scorul în minutul 10, când a transformat o lovitură de la 11 metri acordată pentru un henţ în careu, rezultat cu care s-a încheiat prima repriză. La reluare, după trei minute, Ciprian Ştreangă a dublat avantajul pentru echipa sa.

Iar în minutul 90+1, oaspeţii au redus din diferenţă prin golgheterul campionatului, Fabian Novac. S-au acordat şi trei cartonaşe roşii, două gazdelor, lui Oudie Salhi (min. 78), pentru două cartonașe galbene, şi Hamadi Kayondo (min. 90+3), după ce în prealabil a primit cartonaş galben, respectiv Daniel Vasilcin (min. 78).

În tur, tot gazdele şi-au adjudecat cele trei puncte, câştigând cu 3-2.

Arbitri: Claudiu Gaitin – Gabriel Drăguţ şi Claudiu Boici. Observator de arbitri Cornel Făniţă, iar delegat de joc Nicuşor Tanasoglu.

În aceasta etapă echipa Flacăra Parţa a stat deoarece CSM Lugoj II s-a retras din competiție.

Rezultatele etapei a 29-a, programul viitor și clasamentul în ”D” Timiș, pe coloana dreaptă.

 

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


7 + = noua

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: