Gazdele din vest conduc la pauză cu 1-0 dar doar Pobeda învinge cu 3-2, nu și Unirea: 2-3 cu Deta

Victorii semnate în minutele de prelungiri ale partidelor din această după-amiază din uvertura rundei a XIV-a în Divizia D Timiș, Pobeda răsturnând scorul la potou la Dudeștii Vechi după ce Cocoșul prelua conducerea cu o ”dublă” în câteva minute după pauză, iar ASO Deta revenind la Sânnicolau Mare de la 1-0 pentru Unirea, care și egala în minutul 84, insuficient însă…

La Sânnicolau Mare, CS Unirea – ASO Deta 2-3 (1-0).

Au marcat: Vasilică Bizău 40 – lovitură de la 11 metri, Andrei Cărpinișan 84 / Raul Duțu 60, Dan Rațiu 81, Robert Pap 90+2.

1-0, 1-1, 1-2, 2-2 și 2-3, în minutele de prelungiri. Primă înfrângere acasă a Unirii în acest campionat. În schimb al treilea triumf în deplasare al detenilor în ultimele 7 etape. Succes prin care i-au depășit în ierarhie pe cei din Sânnicolau Mare.

În urma ambelor au rămas în schimb cei din Orțișoara, depășiți pe final la Dudeștii Vechi, unde ”bulgarii” au simțit din nou gustul victoriei, după 5 etape… Pobeda Star Bîșnov – Cocoșul 3-2 (1-0).

Au marcat: Ioan Kalapiș 30, Emanuel Michi 90+2 – lovitură de la 11 metri, Dragoș Rusu 90+5 / Flavius Ion 52, Adrian Neagoie 54 – lovitură de la 11 metri.

A patra înfrângere consecutivă în deplasare pentru galben-albaștri, din partea cărora antrenorul Gheorghe Chimiuc a spus că ”am jucat bine dar am fost egalați în prelungiri dintr-un 11 metri care n-a fost. Cred că știu când este un 11 metri… A arătat 4 minute de prelungiri și a ținut cinci, și așa am pierdut…” Antrenorul-jucător al gazdelor, Daniel Vasilcin, a zis în schimb că ”îmi pare rău de nea Ghiță dar așa-i la fotbal. Azi, băieții au jucat până au câștigat…”

Clasamentul actualizat și programul etapelor a 14-a și a 15-a, pe coloana datelor tehnice.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 5 = unu

 


Alte articole legate de acest subiect: