Gazdele din vest, victorii pe final în uvertura etapei 30: Novac, dublă

Seară de vineri cu succese ale formațiilor gazdă în ridicarea de cortină a rundei cu numărul 30 în Divizia D Timiş, triumfuri conturate în ultimele 10 minute ale partidelor jucate în vestul județului. 

ACS Pobeda Star Bîşnov – CSC Dudeştii Noi 2-0 (0-0)

Golgheterul la zi al campionatului, Fabian Novac, a înscris cele două goluri pentru echipa antrenată de Daniel Vasilcin în ultimele 10 minute de joc (82 şi 88), iar cu această ”dublă” a ajuns la ”cota” de 26 de goluri marcate. Triumf al ”bulgarilor” după 3 etape fără succese, respectiv din nou fără a primi gol, precum în urmă cu 5 runde. Nou-promovații au pierdut în schimb din nou afară, după ce precedenta înfrângere coincidea cu prima din retur. În tur a fost 0-1.

Arbitri: Florin Brădău – Călin Cimponeriu şi Bogdan Gheorgheoiu. Observator de arbitri Nicolae Grigorescu, iar delegat de joc Adrian Mihai Miron.

Pe final s-a decis și meciul de pe stadionul ”Gheorghe Biaș”, unde gazdele au deschis rapid scorul dar vizitatorii l-au răsturnat înainte respectiv după pauză, amfitrionii răsturnându-l apoi la rândul lor în a doua jumătate a părții secunde.

CS Unirea Sânnicolau Mare – CS Timişul Şag 3-2 (1-1)

Au marcat: Dorin Blaga (min. 10), Eduard Gheorghiu (min. 73) şi Andrei Cărpinişan (min. 82), respectiv Bogdan Moroşanu (min. 30 şi 56). În tur 0-2.

Unirea a bifat a cincea victorie acasă în retur, Timișul continuând în schimb seria fără succes, prelungită acum la 6 apariții.

Iar etapa continuă sâmbătă. Clasamentul actualizat, pe coloana dreaptă.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 2 = sase

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: