Gazdele egalează de două ori, inclusiv în prelungiri: Unirea – Pobeda 2-2

Etapa a VI-a în Divizia D Timiș a demarat vineri seară cu o remiză cu goluri în duelul vestului din liga a patra, CS Unirea Sânnicolau Mare – Pobeda Dudeştii Vechi 2-2 (1-1).

Andrei Manoliu a egalat puțin înaintea pauzei pentru gazdele încă în căutarea primei victorii, 1-1 în minutul 41, iar coechipierul său Andrei Cărpinişan l-a imitat târziu în prelungiri, în minutul 90+5, pe când ”bulgarii” sperau a fi scăpați în câștigători după ce Petru Roncov a deschis scorul în contul celor de la Pobeda în minutul 6 iar Rocky Tranculov prelua din nou conducerea pentru vizitatori în minutul 76.

Încă un 2-2, precum în runda trecută pentru Unirea respectiv în precedentul meci în deplasare pentru cei din Dudeștii Vechi. Este de fapt cea de-a cincea partidă încheiată la egalitate de elevii lui Căprărescu în primele 6 etape, pe teren propriu în secvența 0-0, 1-1, 2-2, fără a fi cunoscut încă victoria în acest campionat. În schimb oaspeţii din Dudeștii Vechi au rămas neînvinşi după şase runde…

Ioan Kalapis (jucător şi preşedinte al clubului Pobeda): ”Am ratat o victorie la ultima fază a meciului, dar aşa este în fotbal. A fost un  derby tacticizat, fiecare echipă s-a apărat, iar nici una nu a vrut să rişte. După părerea mea cel mai bun portar din Divizia D este portarul nostru, Alexandru Ciui”.

*

Unirea: Sitaru – Blaga (min. 46, Pînzariu), Cărpinişan, Şimon, Bataneaţ (min. 46, Bizău), Galea, Opriş (min. 85, Moldovan), Manoliu (min. 70, Cozma), Dima, Oancia, Costea.

Antrenor Nicolae Căprărescu.

Pe bancă: Timiş, Jivici.

Pobeda: Ciui – Mirciov, Matei, Ion Boboiciov, Roncov (min. 90, Golea), Toma Budur, Vasilcin, Rusu (min. 82, Raul Boboiciov), Ciocan (min. 62, Tranculov), Kalapis (min. 71, Stroe), Novac.

Antrenor: Daniel Vasilcin. Pe bancă: Babuşcov.

Arbitri: Florin Brădău – Gabriel Drăguţ şi Horaţiu Lotrean. Observator de arbitri Zaharie Ciev, iar delegat de joc Romeo Malac.

Etapa continuă… Programul, ierarhia și runda viitoare, pe coloana datelor tehnice.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


7 × trei =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: