Gazdele, fără gol marcat

Progresul Ciacova a stopat în această după-amiază pe propriul teren seria victoriilor lui ACS Carani în sezonul de primăvară, remizând alb cu vizitatorii mai bine clasați. Tot în ultima zi de jocuri din etapa a XXII-a în Divizia D Timiș, nici codașa clasamentului n-a marcat acasă, cedând celor din Șag. În consecință, victorii împărțite frățește în ansamblul rundei între gazde și oaspeți, câte 3 fiecare, și două rezultate de egalitate, amfitrionii înscriind 15 goluri iar vizitatorii 14.

Progresul 1906 Ciacova – ACS Carani 0-0

Al treilea meci fără gol primit în retur de Progresul Ciacova, din 4 apariții în sezonul de primăvară. ”Rezultatul alb a fost precum evoluţia jucătorilor ambelor formaţii…” a remarcat delegatul Florin Trif. Antrenorul Cosmin Stan nu s-a mai prezentat de joi la pregătirile lui ACS Carani, părăsind echipa, fără a mai efectua deplasarea la acest meci, iar clubul este în căutarea unui nou tehnician.

Prim triumf în retur pentru cei din Șag… AS FC Bazoşu Vechi – CS Timişul 0-2 (0-1).

”Lanterna roșie” a cedat din nou pe teren propriu, la două goluri diferenţă, din faze fixe, prima în minutul 35, fructificată de Petru Gîtin, din lovitură liberă de la 25 de metri, iar cea de-a doua în minutul 70, când Bogdan Moroşanu a transformat o lovitură de la 11 metri.

Nici antrenorul Tibi Butura nu mai este la CS Timișul, atât tehnicianul cât și fiul său, Adrian, jucător în cadrul lotului, părăsind gruparea din Șag din motive personale. Dejan Ianoșev este antrenor principal.

Echipa AS Peciu Nou a stat în această etapă, întrucât CSM Lugoj II s-a retras din campionat. Rezultatele celei de-a V-a runde din retur, programul celei viitoare și clasamentul, pe coloana dreaptă.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


6 − doi =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: