Gazdele, fără victorie în 6 jocuri

Patru remize și două victorii în deplasare s-au consemnat în meciurile jucate astăzi de la ora 11 în etapa a VIII-a din liga a patra județeană, fără vreun succes în dreptul gazdelor.

CS Millenium Giarmata – CS Cocoşul Orţişoara 1-2 (0-1).

Deian Pecarov a deschis scorul în minutul 14, iar Alexandru Nichiforel a dublat avantajul pentru echipa sa în minutul 60.

Gazdele au redus din diferenţă cu cinci minute înainte de final prin Raul Costescu.

În prelungiri (minutul 90+3), jucătorul Costinaş (Cocoșul) a văzut cartonaşul roşu de la arbitrul Costel Dobrişan, pentru injurii.

CS Timişul Şag – CS Phoenix Buziaş 0-0.

Băieţii lui Adrian Ianoşev au pierdut şansa de a ţine pasul cu liderul ACS Carani, fiind ținuți în șah de nou-promovați. După ce au încheiat la egalitate cu goluri în etapa trecută, ambele formaţii au mai contabilizat câte un draw, dar fără gol marcat. 

CS Unirea Sânnicolau Mare – AS Progresul 1906 Ciacova 1-1 (1-0).

Din nou, Daniel Galea a marcat pentru gazde în minutul 22, ca tot el să rateze o lovitură de la 11 metri, după ce oaspeţii au egalat în minutul 55 prin Vlad Nicoară, pe respingerea portarului la penalty.

CSM Lugoj – AS FC Rapid Săcălaz 2-2 (0-2).

Oaspeţii nou-promovați au intrat la pauză cu două goluri avantaj prin ”dubla” lui Sebastian Smochină din minutele 9 şi 33. 

Mai mult, în minutul 39, gazdele retrogradate din Liga 3 au rămas în 10 jucători, Rafael Hrudei văzând direct cartonaşul roşu pentru injurii aduse arbitrului Elisei Balaj.

După pauză, deși cu un jucător în minus, elevii lui Eugen Miculescu au evoluat mai bine şi au conturat în cele din urmă remiza, prin golurile lui Folarin Temitope (min. 50) şi Gakou Abubacar (min. 83).

Arbitri: Elisei Balaj – Marius Cioară şi Gabi Olărean. Observator de arbitri Gabriel Dan iar delegat de joc Livian Hotico.

ACS Voinţa Maşloc – CS Universitatea de Vest din Timişoara 2-5 (1-3).

Meciul s-a jucat pe terenul din localitatea Pişchia și a furnizat scorul matineului, conturat de vizitatorii nou-promovați.

Alexandru Rus a deschis scorul pentru gazde în minutul 10, ca apoi trupa lui Vlad Bura să înscrie de trei ori până la pauză, prin golurile marcate de Patrick Niţă (min. 20), Ionuţ Vucea (min. 25) şi Florin Olariu (min. 38).

La reluare, Voința s-a apropiat la un gol prin reuşita lui Răzvan Burgelea (min. 53), în schimb studenţii au ripostat prompt, prin alte două goluri, marcate de Denis Ciobanu (min. 57) şi Alin Pîrjol (min. 70).

CS Unirea Tomnatic – ASO Deta 1-1 (0-0).

Stelian Argatu a deschis scorul în minutul 70, ca apoi oaspeţii să egaleze cu cinci minute înainte de final prin Daniel Făndel. Din minutul 80, localnicii au evoluat în 10 jucători, Raul Oros fiind eliminat de arbitrul Eugen Gheorgheoiu pentru injurii.

După-amiază, de la ora 17, se vor juca ultimele trei meciuri ale rundei: Carani – Peciu Nou, Dudeştii Noi – Pobeda Star Bişnov şi Seceani – Periam. Clasamentul și programul viitor, pe coloana dreaptă.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


5 + = unsprezece

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: