Gazdele n-au câștig de cauză duminică în Divizia D Timiș

AS Seceani a răsturnat scorul după pauza deplasării la Tomnatic iar echipa a doua a Lugojului s-a desprins în partea a doua a ieșirii la Murani, semnând victoriile pe alte terenuri în duminica ultimelor meciuri din etapa a opta în Divizia D Timiș.

A rezultat astfel cea de-a patra etapă dominată de grupările vizitatoare, cu bilanțul 9 2-3-4 17-17, numărul triumfurilor în deplasare fiind dublat astăzi de la ora 17.

Unirea Tomnatic – AS Seceani 3-4 (1-0)

Au marcat: Mario Antemie (min. 20), Andrei Stoian (min. 83) şi Alexandru Vlăduţ (min. 86) respectiv pentru învingători Petru Râmneanţu (min. 47), Laurenţiu Berar (min. 60), Răzvan Plopeanu (min. 68) şi Ion Măranescu (min. 80).

Unirea a cedat pasul, de la 1-0 înaintea mijlocului reprizei I dar și la pauză, la 1-4 cu zece minute înainte de final, când s-a reabilitat, dar tardiv. Nou-promovații pierd astfel al treilea meci la rând acasă, pe când cei din Seceani sunt la cel de-al treilea triumf în ultimele 4 runde însă primul în deplasare. Trupa lui Ioan Damşa a reuşit așadar să întoarcă rezultatul de la pauză şi să obţină o victorie muncită, chiar dacă finalul a devenit foarte fierbinte.

Rezultat identic celui semnat de nou-promovata ASO Deta la liderul din Șag: ACS Murani – CSM II Lugoj 1-4 (1-1).

Au marcat: Raul Costescu (min. 45) respectiv pentru învingători câte o ”dublă” Denis Grega (min. 34 şi 52) şi Andrei Sărăcin (min. 51 şi 88).

Oaspeții au condus și au fost egalați înaintea pauzei, dar s-au desprins prin reușitele din minutele 51 și 52, izbutind să învingă pentru a doua oară la rând în deplasare, reabilitare după usturătorul 2-7 din etapa trecută.

Şi la acest meci a fost schimbat arbitrul, Costel Dobrişan în locul lui Daniel Vărzan, iar cartonaşele roşii n-au lipsit, toate în contul echipei gazdă, spre final, după cum urmează: Alin Pîrjol în minutul 80, Gabriel Iosof (min. 86) şi la sfârşitul partidei Alin Morcan.

Este a cincea înfrângere la rând a celor din Murani…

În fine, și o remiză… Voinţa Biled – Unirea Sânnicolau Mare 1-1 (0-1)

Au marcat: Bogdan Nicuşor (min. 57 din lovitură de la 11 metri) şi Valentin Grigore (min. 26). Ca şi în ediţia trecută a campionatului, s-a încheiat tot 1-1, şi cu acelaşi arbitru, Daniel Vărzan, care l-a înlocuit pe Costel Dobrişan.

Au fost acordate și aici trei cartonaşe roşii, două pentru gazde şi unul pentru oaspeţi, în contul lui Ionuţ Meltiş în minutul 74 şi Flavius Tomescu (min. 86) respectiv Toma Stoianov (min. 70).

Cu această remiză, Voinţa Biled rămâne singura echipă neînvinsă în actualul campionat, cu 6 rezultate de egalitate în 8 etape. Unirea este la al doilea 1-1 consecutiv în deplasare.

Rezultatele etapei, clasamentul la zi și programul viitor, pe coloana datelor tehnice.

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


1 × = sapte

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: