Gazdele, nici un gol până la pauză în cele 4 jocuri de duminică. Grigore, 4 în deplasare pentru Tomnatic, Argatu întoarce scorul acasă pentru Carani

Ultimele patru meciuri din cadrul etapei a VII-a din liga a patra timișeană s-au jucat astăzi, primul fiind programat de la ora 11, iar bilanțul general al rundei din weekend în Divizia D Timiş a devenit 5-2-2 17-13, favorabil formațiilor gazdă.

Victoria în deplasare a zilei a fost obținută cu scorul record al etapei, ”lanterna roșie” fiind surclasată acasă: CSM Lugoj II – Unirea Tomnatic 1-6 (0-4).

Au marcat: Alex Manea (min. 68), respectiv pentru învingători Valentin Grigore (minutele 3, 29, 40, 64), Florin Sandu (min. 7) și Emanuel Pătraşcu (min. 85).

Oaspeţii au ratat o lovitură de la 11 metri prin Emanuel Pătraşcu în minutul 58.

Unirea, încă neînvinsă și aflată la a treia victorie consecutivă în deplasare în succesiunea 4-0, 4-2, 6-1, a folosit următorii jucători: Nicuşor Bogdan – Florin Ardelean, Constantin Popa, Bogdan Piloiu, Marco Artemie, Leonard Naidin, Emanuel Pătraşcu, Florin Sandu, Ionuţ Nemiţeanu, Valentin Grigore, Alexandru Moricz.

Au mai jucat: Răzvan Popaluca, Ioan Ciocani, Laurenţiu Berar, Samuel Timofte. Singura rezervă, Raul Oros.

Iar de la ora 17, ultimele trei jocuri …

CSC Dudeştii Noi – AS Peciu Nou 1-0 (0-0)

Golul gazdelor a fost marcat în minutul 55, cu capul, de Vlad Slabu, după o centrare din corner a lui Mihai Hurdea. După cinci minute, gazdele au rămas în 10 jucători, portarul Paul Burtic văzând direct cartonaşul roşu. Foarte curios, antrenorul localnicilor nu ştie din ce motiv a fost eliminat componentul formației pe care o pregătește. Iar locul goalkeeper-ului a fost luat de Valentin Danci, care s-a achitat cu brio de sarcinile din poartă, fără să încaseze gol.

Este a treia victorie consecutivă acasă a nou-promovatei, de fiecare dată la limită, două dintre acestea fiind cu 1-0, dar și al doilea succes la rând fără gol primit. Astfel, celor din Peciu Nou le-a fost întrerupt un șir de 4 apariții fără înfrângere.

Pentru gazde au jucat: Burtic – Palade, Slabu, Danci, Damian, Firuţ, Almăşan, Lutsch, Hurdea, Florea, Lobonea. Au mai intrat: Cătău, Brustureanu, Nichitean şi Boldea.

Vali Miculescu (antrenor Dudeştii Noi): ”A fost un meci destul de echilibrat, în partea a doua am pus presiune şi după 10 minute am reuşit un gol. După aceea am mai avut trei situaţii clare de a marca, jocul a curs în favoarea noastră, iar după ce ne-a eliminat un jucător, pe portarul nostru, și chiar nu ştiu de ce!?, meciul a scăzut în intensitate, dar este bine că am câştigat…”

ACS Carani – AS Seceani 2-1 (0-0)

Au marcat: Stelian Argatu (min. 55, 75), respectiv Adrian Dan (min. 50).

Au fost eliminaţi de pe teren de către arbitrul Ioan Copaci câte un jucător de la fiecare echipă, în minutul 33, și anume Kayondo Mahady de la gazde şi Alin Pîrjol de la oaspeţi.

Cristian Moraru, antrenorul gazdelor, a folosit următorii jucători: Popeţ – Morariu, Voin, Palkovacs, Petri, Argatu, Martinov, Kayondo, Livan, Brădean, Costescu. Au mai jucat: Precup, Pistriţu, Ionuţ Pîrjol. Rezerve: Staicu şi Sabău.

În fine, Flacăra Parţa – CS Unirea Sânnicolau Mare 0-0. Unicul meci cu rezultat alb al etapei a șaptea, linişte şi pace pentru ambele protagoniste. Nici n-au fost multe remizele fără goluri în aceste runde, două în cea inaugurală și una în cea de-a V-a.

Rezultatele, clasamentul actualizat și programul viitor, pe coloana datelor tehnice.

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 5 = douazeci

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: