Gazdele se desprind după pauză

Victorii ale formațiilor cluburilor organizatoare în continuarea sâmbătă după-amiază a parcursului etapei a X-a în Divizia D Timiș, conturate în repriza a II-a a jocurilor consemnând 1-1 la pauză.

CS Avântul Periam – ACS Dudeştii Noi 3-1 (1-1)

Au marcat: Roberto Artimon (min. 10), Cornel Mihalache (min. 51) şi Rareş Blaga (min. 71), respectiv Marius Nichitean (min. 30).

Gazdele au preluat de fiecare dată conducerea în primul sfert de oră al fiecărei reprize. Iar golul înscris de Mihalache a fost izbutit cu un lob de la 50 de metri, în maniera sa, așa cum mai reușea şi în alte dăți.

Mai apoi, la scorul de 2-1, în minutul 65, Boldea a ratat o lovitură de la 11 metri, acordată de arbitrul Cătălin Botaş pentru henţul comis în propriul careu de Cătălin Filip, component al oaspeților nou-promovați. Avea să fie totuși 3-1, identic precedentei reprezentații acasă a Avântului, pe când CSC Dudeștii Noi a ajuns la al treilea eșec succesiv.

Antrenorul Marius Stanache a folosit următorii jucători: Ulmet – Filip, Bobu, Artimon, Totoreanu (min. 46, Mihalache), Blaga (min. 65, Radu), Costândana, Mânecan, Forghici, Trandu (min. 85, Toma), Steop (min. 75, Ologu).

Pe bancă: Holca şi Ciobănică.

Au lipsit Cioica şi Olteanu.

Marius Stanache: ”Sincer, nu s-a pus problema învingătorului după jocul bun reuşit de băieţii mei, chiar dacă am întâlnit un adversar comod. Felicit băieţii şi mă bucur că începem să legăm jocul, se vede că au atitudine, dorinţă de joc şi ambiţie de a câştiga fiecare meci. Iar băieţii încep să se cunoască mai bine între ei. Doresc să remarc arbitrajul foarte bun prestat de Cătălin Botaş!”

Și o răsturnare de scor… Unirea Tomnatic – CS Cocoşul Orţişoara 2-1 (1-1).

Meciul s-a jucat pe terenul stadionului ”Gheorghe Biaş” din Sânnicolau Mare de la ora 15, întrucât cel din Tomnatic a fost suspendat patru etape pentru incidentele de la meciul cu Pobeda Dudeştii Vechi.

Iar după ce au pierdut în urmă cu două runde cu 3-4 pe acelaşi teren, cei de la Unirea au semnat de astă dată o victorie, prin golurile marcate de Roberto Apostol în minutul 21 şi Bogdan Andrei Nicuşor în minutul 81, din lovitură de la 11 metri.

Oaspeţii au deschis scorul prin Cristian Tăbăcaru în minutul 11 însă n-au putut evita cea de-a patra înfrângere consecutivă.

Ultimul meci al etapei se va juca mâine de la ora 15 între AS FC Bazoşu Vechi şi Flacăra Parţa. Rezultatele rundei a X-a în Divizia D Timiș, clasamentul actualizat și programul viitor, pe coloana datelor tehnice.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× noua = 27

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: