Gherman, eurogol şi 3 pase de gol în prima victorie externă a Chişodei: 4-2

A deschis scorul şi a redus mai apoi din handicap, dar Spartak Gottlob nu şi-a găsit vineri seară drumul, în jocul uvertură al rundei a X-a în Divizia D Timiş, rămînînd astfel cu 9 puncte în ierarhie, după un al treilea eşec pe teren propriu, respectiv al doilea cu 4 goluri primite, în vreme ce oaspetea FC Chişoda a înregistrat în sfîrşit un prim triumf extern, eliberîndu-se dintre cele doar 6 grupări rămase fără gustul victoriei pe alte terenuri.

Ciprian Gherman

Astfel, chişodenii i-au lăsat la 4 puncte în urmă pe cei din Gottlob, orbecăind mai cu folos sub lucşii destul de palizi ai instalaţiei de nocturnă a „lubeniţarilor”.

Iar omul serii a fost Gherman, care, deşi nevoit să iasă primul la încălzire, pentru a testa dacă poate evolua, şi decizîndu-se să joace cu doar 10 minute înainte de fluierul de start, a condus bine avanposturile.

A fost 2-4 (1-3), după ce Spartak deschidea scorul în minutul 7. Furdean avea să egaleze pentru Chişoda, fructificînd o pasă expediată printre adversari de către Gherman, şi ochind colţul lung. Minutul 29 a adus răsturnarea rezultatului, în urma unei centrări trimise de Gherman, la care Magdaş a reluat imparabil, din 4 metri, sub bară. Înaintea pauzei, în minutul 42, după o incursiune pe dreapta, Gherman a centrat şi acelaşi Magdaş a îndeplinit o simplă formalitate: 1-3.

Spartak a mai sperat după minutul 68, cînd fructifica un corner, marcînd la colţul scurt, şi pe seama erorii defensive a Chişodei, dar minutul 78 a pus pecetea pe destinaţia punctelor, cu un eurogol marca Gherman, bară-gol în vinclu, de la 25 metri: 2-4.

Chişodenii, fără portar de rezervă, s-au impus cu Sîrbu – Petruş, Viţan – cpt. Berceanu, Vereşteanu (Golea) – Furdean, Glodean, Aldea (Abu Lebda), Ilie – Gherman (Danciu), Magdaş (Mariş). Pe bancă: Ilcău, Bulaichi, Sava.

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


6 − = doi

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: