ACTUALIZARE. Ghiroda, 100% înaintea deplasării la ASU Politehnica: Baranyi titular, senegalezul Ndyaie Mediop în priză

Ghirozenii, vicecampioni în D Timiș, au reușit miercuri seară cel mai clar succes stagional, 3-0 cu Timișul Șag, aflată la cel de-al doilea eșec la rând la 3 goluri diferență. Însă mult mai grea va fi deplasarea din derby-ul fruntașelor cu punctaj 100%, în runda a cincea…

Baranyi a revenit ca titular iar senegalezul Ndyaie Mediop bate la ușa D-ului din Timiș, dar tocmai antrenorul Alin Miloș e pasibil de... tușă înaintea derby-ului de la ASU Politehnica Timișoara

 

În care, în funcție de definitivarea achiziționării sale, CS Ghiroda ar putea alinia un jucător din Senegal, atacant în vârstă de 21 de ani provenit de la Olympique de Saint Louis. Este vorba de Ndyaie Mediop, pentru care ghirozenii așteaptă cu nerăbdare certificatul de transfer internațional, în vederea unei cât mai grabnice lansări în D Timiș.

Eșalon în care golgeterul Alexandru Baranyi a bifat în această seară întâiul său joc stagional ca titular, tocmai înaintea încleștării cu ASU Politehnica. Golurile au căzut însă din alte surse, într-un joc în care antrenorul Alin Miloș, de la gazde, și-a atras o potențială suspendare din partea Comisiei de Disciplină a AJF: ”M-a trimis în tribună pentru că i-am reproșat domnului Filip în legătură cu ridicarea fanionului, pentru fault… Sunt bucuros că oaspeții n-au avut ocazii, iar scorul putea să fie mult mai mare. Am avut multe oportunități, clare. Din păcate, maniera de arbitraj a fost foarte bramburită, ne-a enervat pe toți. Din partea centralului Mureșan și a asistentului Filip… Dacă și-au propus să mă enerveze, ei bine, au reușit!”

”Sunt dezamăgit de ceea ce s-a întâmplat la jocul de aseară în privința arbitrajului, căci centralul Mureșan și asistentul Filip au fost depășiți de joc și totodată au creat nemulțumiri vădite. Am avut parte de un arbitraj modest, chiar cu incidente, nu însă din partea noastră”, a adăugat și Adrian Ianoșev, antrenor al oaspetei CS Timișul Șag.

CS Ghiroda – Timişul Şag s-a încheiat 3-0 (1-0), Pătrașcu marcând în minutul 38 cu un șut-centrare din stânga, peste portar, iar Stanciu în minutul 72 dintr-o pasă a lui Tică Popa, peste apărare, în stânga, unde s-a rămas în 1-1 cu portarul Timișului. Mario Dragodan a făcut 3-0 în minutul 77, de pe stânga, reluând din unghi.

CS Ghiroda: Toma – Stanciu, Bogdan Andrei, Gruber (55, Bura), Plopeanu – C-tin Popa, Costescu (55, Ionuț Popa), Străuț (45, Andrei Marius), Baranyi – Pătrașcu (50, Ionaș), Dragodan.

Pe bancă: Mercescu – Protopopu.

CS Timișul Șag: Dubou – Robotă (73, Mureșan), Tăut, Situwe, Lazea – Munteanu, Sima (52, Olar), Sabău, Cătălin Costea – Marius Ciobanu (52, Buruiană), Tutunaru (52, Racoceanu).

Pe bancă: Ionuț Ciobanu – Bogdan Costea, Mărgeneanțu.

Remus Avram a fost înlocuit în rolul său de observator de arbitri la acest joc cu Neluțu Bungău.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

10 răspunsuri la ACTUALIZARE. Ghiroda, 100% înaintea deplasării la ASU Politehnica: Baranyi titular, senegalezul Ndyaie Mediop în priză

 1. Chibitz spune:

  Domnule Milos, esti cam usor de enervat…

 2. ASU GOTTLOB NU E POLI ! spune:

  ASU GOTTLOB NU E POLI!

 3. john spune:

  Numai inainte !

 4. SPECTATOR spune:

  Ambii antrenori au dreptate, arbitrul Mureşan parcă a avut ca obiectiv să pregătească meciul de Vineri dintre ASU Poli şi CS Ghiroda. În acest sens, după ce a eliminat un jucător de la Şag, s-a pregătit să-l elimine pe cel mai valoros jucător de la Ghiroda, pe Străuţ. Dar după ce i-a acordat fără motiv un cartonaş galben, antrenorul Alin Miloş l-a schimbat cu Andrei, să-l salveze de roşu. Rămas cu ochii-n soare, deşi ploua, Muri s-a răzbunat pe Alin Miloş dându-i roşu fără motiv şi lăsând echipa fără antrenor la meciul cu Poli. Două echipe frumoase au jucat până la urmă un meci urât din cauza a doi arbitrii care au bramburit jocul ambelor echipe.

 5. geo969 spune:

  asu a inceput jocul de culise pentru a fi lideri .Urit din partea lor

 6. ctm spune:

  Eu sincer as vrea sa vad o promovata in Liga 3 pe CS Ghiroda.

 7. cristi spune:

  Bafta Ghiroda maine, sunteti cei mai buni !!!

 8. ASU = cinstit,curat,pe teren,dar......! spune:

  ASU numai PE TEREN, dar….NUMAI CU ARBITRII ! Deci acelas stil de anul trecut = P E N I B I L !

 9. jimi spune:

  nu stiu daca faptul ca muresan si filip sunt penibili are treaba cu ASU.

 10. CITITOR spune:

  SUNTEŢI MULT MAI ECHILIBRAŢI DECÂT BANAT SPORT CARE O ŢINE UNA CU ASU POLI, AVÂND PRIVIRE INGUSTĂ BANAT SPORT DOAR PE ASU O VEDE IN LIGA A-IV-A, S-AR PUTEA SĂ PIARDĂ CITITORII!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sapte − = 3

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: