Ghiroda pierde la lider, Centrul Național de Pregătire și Mama Mia cedează tot afară și mai clar

Cea de-a treia etapă intermediară din returul ligii a treia, dar prima legitimă conform programării inițiale, după ce precedentele rezultau în urma unor amânări, a consemnat în ziua inaugurală a seriei vestice strict doar victorii ale gazdelor împotriva unor vizitatori din județul Timiș, gama fiind foarte largă, de la un ”clasic” 2-0 semnat de liderul neînvins contra celor din Ghiroda, la un neverosimil 16-1 în contul celor din Sebiș, care au zdrobit ”lanterna roșie”. Dar dacă până și în Liga 2 s-a înregistrat în actuala ediție un 16-0, de ce ar mai mira și un 16-1 în Liga 3!?!

Etapa a 24-a a dus-o pe nou-promovata din Ghiroda pe arena ”Jiul” din Petroșani iar timișenii n-au mai simțit bucuria înscrierii unui gol, pentru prima dată după 5 apariții: ACS Şirineasa – ACS Ghiroda 2-0 (1-0).

Transversala lui Neamţu a trezit gazdele la realitate în minutul 17 iar nou-promovata strămutată din județul Vâlcea a înfrânt în cele din urmă rezistența bănățenilor, spre finele reprizei I dar și în prelungirile partidei, golurile localnicilor fiind marcate de Daniel Cocină în minutul 41 şi Marius Cioiu în minutul 90+2.

Antrenoru Vlad bura nu a putut efectua deplasarea în Valea Jiului din motive personale iar echipa a fost condusă de antrenorul secund Alexandru Albert, care a explicat: ”Pot spune că am întâlnit o echipă foarte bună, care îşi merită primul loc. Dar un egal cred totuși că meritam, cu toate că ei au avut un plus la situaţiile de a marca, mai multe decât noi. Noi am avut 6 situaţii foarte clare de a înscrie, prin Neamţu, Matiş, Totic, Mancaş de două ori, chiar singur cu portarul lor, care a prins o zi mare. Totuşi, băieţii merită toate felicitările pentru că au avut atitudine, determinare şi au dat dovadă de un grup unit!”

ACS Ghiroda a folosit următorii jucători: Gakos – Lazăr, Gavriluţă, Mureşan, Popescu, Saizu, Constantin Popa, Neamţu, Mancaş, Totic şi Matiş. Au mai jucat: David Pop, Ciobanu, Hotca, Berivoescu. Pe bancă: Barbu şi Holovcici.

Iar nou-promovații din Ghiroda vor primi sâmbătă de la ora 17 vizita lui Millenium Giarmata.

Mai clar au pierdut pe Cibin juniorii de pe antepenultimul loc al Seriei a IV-a, într-un duel din ultima treime a ierarhiei: AFC Hermannstadt II – Centrul Naţional de Pregătire Timişoara 5-1 (2-0).

Este pentru a treia oară în acest campionat ca juniorii ”Centrului” să primească 5 goluri într-o partidă, înscrise din partea echipei secunde a sibienilor de Adrian Pop în minutele 24 și 58, Sabin Lupu în prelungiri, în minutele 45+1 și 90+2, și George Monea în minutul 60, respectiv Patrick Peter în minutul 83.

Iar juniorii vor juca vineri de la ora 17 acasă cu CS Național Sebiș. Formație care a izbutit un scor fluviu, înscriind în medie la nici 6 minute!

CS Naţional Sebiş – Nuova Mama Mia Becicherecu Mic 16-1 (8-0).

Au marcat: Ionuţ Petculescu (min. 4, 27), Marco Enciu (minutele 5, 8, 15, 28, 39, 60, 82), Rareş Pintea (min. 10), Alexandru Catrici (min. 26 – autogol), Szilard Vereş (min. 55), Cristian Onţel (min. 57, 69, 78), Claudiu Vereş (min. 66), respectiv Alexandru Ciobanu (73).

Din motive personale, Marcel Baban nu a efectuat deplasarea, codașa fiind în județul Arad în grija lui Alin Negrea.

Naţional Sebiş: Poiană – Poștoarcă, Dumitrache, Basic, Siminic – Szilard Vereș, Pintea – Susan, Petculescu, Tătulea – Enciu.

Au mai jucat: Claudiu Vereş şi Onţel.

Nuova Mama Mia: Micu –  Colțiș, Catrici, Radu, Chivăran – Gheorghioiu, Racolța – Ciobanu, Takenori, Miculete – Ndongo.

Au mai jucat : portarul Costoaie, Braşoveanu, Perovici şi Bursuc.

Mama Mia va primi vineri de la ora 17 la Jimbolia vizita formației Internațional Bălești, care stă în această intermediară. Continuarea, cu cele 4 întâlniri de miercuri de la ora 17, printre care și CS Millenium Giarmata – CS U Craiova SA 2 și CS Gloria Lunca Teuz Cermei – CSM Lugoj. Clasamentul actualizat, pe coloana datelor tehnice.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sase × 9 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: