Ghiroda răstoarnă după pauză soarta amicalului cu Millenium Giarmata

Un teren bun pentru această perioadă a anului a găzduit azi de la ora 15,30 un nou joc de pregătire, care-şi intră de-acum tot mai serios în drepturi, divizionara D CS Ghiroda răsturnând după pauză soarta meciului cu echipa de liga a treia CS Millenium Giarmata, de care a dispus cu 2-1 (0-1).

A fost un joc alert, cursiv, bun pentru actualul stadiu al pregătirilor.

Gideon a deschis scorul pe terenul din Ghiroda la mijlocul primei reprize, în urma unei faze fixe, la care Oneţ a recentrat cu capul, africanul împingând balonul de la 3 metri în plasă.

Gazdele ghirozene au egalat relativ repede după pauză, prin Dragodan, abia intrat în joc, învingând tot printr-un gol de-al său, 6 minute mai apoi, în minutul 56.

*

CS Ghiroda: Mercescu – Ioan Popa, Gruber, Protopopu, Mureşan – Filimon, C-tin Popa, Marius Andrei, Stanciu – Baranyi, Mandache.

După pauză au mai intrat Costescu, Dragodan, Andrei Bogdan, Gavriluţă, Bura, Boangheş, S. Budur, Mediop, Iambor şi Pătraşcu, acesta înlocuindu-l în ultima jumătate de oră pe Mandache, care, ca şi portarul Mercescu, a început şi partea a doua.

Millenium Giarmata: Gîrlea – Mihălceanu, Oneţ, Jichici, Dancia – Leucă, Naidin – Pleşcan, Zele, Marius Călin – Gideon.

Au mai jucat: Toma – Hoţa, Baidoc, Furdean, precum şi un junior de 15 ani al prim-divizionarei ACS Poli, fundaş stânga, din grupa lui Sorin Vlaicu şi convocat la acţiuni ale selecţionatelor naţionale, care s-a pregătit în această săptămână cu alb-albaştrii.

N-au evoluat Gârba, Vântură şi Rosenblum, care a încercat să efectueze încălzirea, întreruptă datorită unei accidentări la genunchi, precum şi Mihuţa, accidentat înainte de meci.

CS Millenium va juca următorul amical sâmbătă la 3, la Timişul Şag.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


opt − = 1

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: