Giarmata, din nou 1-1, și tot în Dolj: la regina remizelor, Filiași

Cu un gol egalizator reușit de Beloescu cu 10 minute înaintea pauzei, CS Millenium Giarmata a obținut în această după-amiază, la a treia încercare și după două eșecuri la 3 goluri diferență, primul punct din anul 2015, stopând totodată seria de patru triumfuri consecutive pe teren propriu a nou-promovatei doljene ACSO Filiași: 1-1 (1-1), într-un duel din etapa a XVI-a a Seriei 4 în eșalonul trei.

emblema_giarmata5_150x150

Aflați la a treia deplasare succesivă în Oltenia, alb-albaștrii pregătiți de Călin Cojocaru și Ilie Stoican au repetat rezultatul înregistrat în urmă cu 4 luni tot în județul Dolj, 1-1 atunci la Ișalnița, cu craiovenii, în 21 noiembrie, ajungând astfel la 3 remize în acest campionat, și toate pe alte terenuri, și după un 0-0 la Lugoj.

CS Millenium s-a aliniat peste munți astăzi de la ora 15 cu dorința de a face uitate chiar două înfrângeri cu 0-3, și nu una singură, pe lângă eșecul de săptămâna trecută, acasă cu Național Sebiș, figurând și surprinzătorul insucces din tur cu cei din Filiași, care îi urmau pe timișeni în ierarhie, la numai două puncte distanță.

Dar ceea ce au reușit doljenii vinerea trecută, când treceau acasă cu 2-1 de timișenii de la Vulturii Lugoj, pe care îi devansau astfel în clasament, urcând pe locul 6, n-au izbutit și de această dată, vizitatorii din Giarmata fiind în schimb cei care au urcat astăzi în ierarhie, cu o poziție, pe când amfitrionii au fost redepășiți de elevii lui Cosmin Petruescu: ACSO Filiaşi – Millenium Giarmata 1-1, golurile aparținând lui Bălă, în minutul 15, respectiv Beloescu, în minutul 35, după o lansare în diagonală efectuată de Dancia. 

Așadar o remiză în fieful reginei rezultatelor de egalitate, ACSO Filiași fiind la al șaptelea ”X” în actuala campanie, cu mențiunea că întâlnirea a avut loc pe terenul comunei doljene Braloştiţa, denivelat și greu practicabil, dat fiind că tribunele arenei din Filiaşi se află în renovare.

Millenium a rămas însă astfel fără victorie pe alte terenuri încă din 8 noiembrie, când se impunea cu 2-0 la Hunedoara, deplasarea de astăzi fiind umbrită de absențele lui Boltașu și Firan, ambii accidentați, dar și a lui Diarra, care și-a ispășit a doua și ultima etapă de suspendare după meciul cu cântec de la Rovinari, din urmă cu două săptămâni. Soare, eliminat și el în acea deplasare, a reintrat cu ocazia meciului de astăzi, din a treia etapă a returului, în care vizitatorii au căutat pe final golul victoriei, și prin 3 înlocuri cu tentă ofensivă, însă fără succes.

De notat însă că punctele pierdute astăzi pe teren propriu sunt primele risipite acasă de ACSO Filiași din îndepărtatul 4 octombrie, în cadrul etapei a şasea, când remiza tot 1-1 cu Minerul Motru, precum și faptul că gazdele, al căror ultim eşec se consemna în judeţul Timiş în 24 octombrie 2014, 3-1 pentru Mamma Mia, au fost întrecute în campionatul în curs în propriul fief doar la prima apariţie, de către liderul seriei, 2-1 pentru Naţional Sebiş, pe al cărui teren remizau alb la începerea returului, în revanşă. În ultima vreme, oltenii au învins acasă la două goluri diferenţă, 3-1 cu cei din Ineu respectiv Craiova, şi 2-0 cu CS FC Hunedoara, precum și 2-1 contra Vulturilor Lugoj.

Pe care CS Millenium o primește runda viitoare, a XVII-a în C4.

*

CS Millenium Giarmata: Păduraru – Soare, Oneț, Dancia, Gârba – Ștefan (85, Gideon), Fuchs, Leucă (75, Leonte), Mihuța – Bloescu (80, Ilinca), Bârză.

Pe bancă: Butoi – Domșa.

*

Rezultatele etapei a XVI-a a Seriei 4 în Liga 3:

Vulturii Lugoj – Nuova Mama Mia Becicherecu Mic 1-0: Vlădia (85)
ACSVM Craiova – Minerul Motru 1-1: Scarlat (62) – Ghighilicea (69)
Pandurii II Târgu Jiu – UTA Bătrâna Doamnă 0-1: Hlistei (51)
Naţional Sebiş – Minerul Mehedinţi 3-0 – oaspeții, excluşi din campionat.
FC Hunedoara – CS Ineu se joacă sâmbătă de la ora 15 iar Ştiinţa Turceni stă.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sapte + 1 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: