Giarmata, prime puncte acasă la a doua încercare, din faze fixe

Învinsă la scor în apariția de debut pe propria arenă ”Nicu Moraru” în urmă cu două săptămâni, CS Millenium Giarmata și-a trecut astăzi în cont al doilea succes în 5 etape din noul campionat, după cel de la Deva, lăsându-i pe cei de la CSM Școlar Reșița fără victorie în 3 deplasări, ultimele două în Timiș.

Trei partide din cadrul etapei a V-a în seria vestică din Liga 3 au fost găzduite vineri de la ora 17 de cluburi timișene iar cea de la Giarmata a opus gazda antepenultimă clasată, a 14-a în ierarhie, aspiranților la un loc mult mai bun decât poziția a noua, cărășenii, care s-au văzut de două ori conduși, fără a mai reuși egalarea și după pauză, ceea ce i-a costat alunecarea în clasament sub învingători, la un punct: CS Millenium – CSM Școlar Reșița 2-1 (1-1).

După două partide acasă și 3 în deplasare, CS Millenium s-a ales cu 6 puncte, plasându-se așadar la ”zero” în clasamentul adevărului, pe teren propriu pierzând cu 1-4 în etapa a III-a cu AFC Unirea 1924, pe când în deplasare a suferit eșecuri cu 2-0 și 3-1 la Hunedoara și Cugir, izbutind în schimb o victorie în runda secundă, cu 1-0, la Deva.

Mai puține puncte în schimb pentru CSM Școlar tot din două meciuri acasă, la Reșița remizând 2-2 cu CS Crișul și dispunând cel mai recent cu 3-1 de CS Hunedoara, pe când în deplasare nu s-a prea descurcat, 2-1 pentru Gloria la Cermei, 0-0 la Lugoj și 2-1 astăzi pentru gazdele din Giarmata.

Care au reuşit deschiderea scorului încă din minutul 5, prin Mircea Stupu, cu capul din 8 metri, în urma unei centrări din lovitură liberă de la 25 de metri, executată de Michel Rosenblum: 1-0. Nu mult a rezistat însă avantajul, căci oaspeţii au egalat în minutul 14 prin reuşita lui Dragoş Săulescu.

Golul victoriei timișenilor a fost marcat tot dintr-o fază fixă, un corner, executat de acelaşi Rosenblum şi finalizat cu latul din careul de 6 metri de Marius Călin: 2-1.

Răzvan Leucă ne-a spus că ”a fost un joc echilibrat, mă bucur că jucătorii mei au înţeles importanţa fazelor fixe, din care nu am primit gol în schimb am reuşit să marcăm de două ori. După părerea mea am reuşit să învingem cel mai puternic adversar din acest campionat. Suntem încrezători în meciurile următoare! Totodată doresc ca Reşiţa să-şi revină din pasa proastă în care se află. Repet, sunt bucuros de această victorie în faţa unui adversar puternic!”

CS Millenium: Nariţa – Olteanu, Cochinţu, Covăseală, Sporin, Stupu, Rosenblum, Ciubotariu, Ferţu, Călin, Beloescu.

Antrenor Răzvan Leucă.

Au mai jucat: Gavruţă, Damian, Popan, Dorobanţu.

Pe bancă: Trifon şi Gînju.

Reşiţa: Zimmermann – Szijj, Bactăr, Vlădia, Vadasis, Breşneni, Merlici, Săulescu, Ene, Tcaciuc, Staicu.

Antrenor Octavian Benga.

Au mai jucat: Curtuiuş, Toma, Izmană, Burciu.

Pe bancă: Toader, Oprea şi Prodan.

Au arbitrat: Liviu Bălăcescu (Tg. Jiu) – Ciprian Fiter (Satu Mare) şi Alexandru Turian (Zalău). Observator de arbitri Silviu Mocanu (Arad), iar delegat de joc Constantin Semen (Tg. Jiu).

În etapa viitoare CS Millenium va juca la Avrig iar CSM Școlar acasă cu AFC Unirea 1924, peste două runde timișenii evoluând pe teren propriu cu cei din Ghiroda iar cărășenii la Cugir.

Rezultatele zilei în etapa a V-a din C4, clasamentul actualizat și programul rundei viitoare, pe coloana datelor tehnice.

 

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


8 + = zece

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: