Giarmata, salvată fără a sălta peste Gloria, Cermei, prim punct afară după peste două luni

CS Millenium Giarmata a întrerupt în această seară cea mai nefastă serie de 3 înfrângeri avută în actualul campionat dar n-a reușit să câștige în apariția finală pe teren propriu din ediția 2016-2017, fiind egalată în prelungiri dintr-o lovitură de la 11 metri și înregistrând a treia remiză acasă în retur, suficient totuși pentru a se salva matematic de la retrogradare.

Cu o singură victorie acasă în retur, gruparea timișeană își făcea calculele să încheie printr-o victorie aparițiile pe arena ”Nicu Moraru” în sezonul de primăvară, mai ales că formație vizitatoare era CS Gloria Lunca Teuz Cermei, deținătoare a celei mai subțiri zestre de puncte în noul an, însă nou-promovata din județul Arad a egalat din penalty în prelungirile întâlnirii din penultima etapă în C4, semnând a patra remiză în 2017.

Bazându-se în mare măsură pe o formație tânără și foarte tânără, CS Millenium a reușit așadar să-și păstreze statutul de divizionară C, unul menținut deja de sezoane bune, cu speranța de a coagula peste vară nucleul de jucători și de a încerca o mai bună evoluție în viitoarea campanie, însă pe moment poate regreta ocaziile irosite într-o dispută în general dominată, dar în zadar: Giarmata – Cermei 1-1 (1-0). ”Nu-i posibil să pierzi puncte acasă așa de ușor!”, a oftat la final Răzvan Leucă, antrenor al bănățenilor.

Care au deschis scorul în minutul 35 în urma unui corner executat de Florin Olariu și fructificat de Joseph Anagor din apropiere, cu piciorul: 1-0.

Scor la care Mihai Olariu a trecut în partea secundă pe lângă desprinderea pe tabela de marcaj, în urma unei centrări de pe dreapta, reluând însă peste poartă dintr-o poziție ideală. Iar așa cum se întâmplă în fotbal, ocaziile ratate se răzbună, Gloria egalând în cel de-al treilea minut de prelungiri prin Andrei Sulea, dintr-un penalty acordat pentru faultul comis de Soare: 1-1.

Cu portarul în zi bună dar și răsuflând ușurată la imprecizia amfitrionilor, nou-promovata arădeană a smuls primul punct în deplasare după peste două luni, și tot în Timiș, unde remiza 1-1 la ACS Poli II în runda a 16-a, pe 17 martie, mai apoi pierzând la zero ieșirile la Sebiș (4-0), Lugoj (1-0), Reșița (4-0) și Deva, 1-0 etapa trecută.

Remizând la Giarmata, Gloria Cermei n-a fost întrecută în ierarhie de CS Millenium, care și-a încheiat aparițiile acasă cu bilanțul 13 4 5 4 18-19 17 puncte și va pune punct reprezentațiilor pe 2016-2017 în deplasare la Ighiu.

Fără Artimon – suspendat, și Mihălceanu – accidentat, pe când Semenea și Simionov nu mai încheie sezonul cu alb-albaștrii, CS Millenium a remizat astăzi în alcătuirea: Miklos – Soare, Maghici, Todorov, Ștefănescu (75, Pricop) – Domșa, Mihai Olariu – Florin Olariu, Codrea (88, Stoica), Nicoară (80, Ghighilicea) – Anagor (85, Trifu).

Rezerve: – / Ciobănică.

Cartonașe galbene: Maghici, Soare, Domșa.

Răzvan Leucă: ”A fost unul dintre cele mai bune meciuri ale noastre de pe teren propriu, în care am reușit să ne creăm mai multe ocazii și am avut o posesie prelungită a balonului, dar din păcate am fost egalați pe finalul partidei. Un foarte bun joc, frumos, s-a pasat bine, dar echipa adversă a obținut un penalty în final, la una dintre puținele incursiuni ofensive”.  

 

 

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


cinci + 5 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: