Gloria Lunca Teuz Cermei – CS Millenium Giarmata 5-2 (3-1). ”Șansele noastre de a ne menține sunt aproape de zero”

În contratimp, cea mai neagră serie din acest sezon a timișenilor de pe ”Nicu Moraru” s-a prelungit tocmai spre tronsonul final al sezonului, în această seară suferind a patra înfrângere succesivă, ce i-a lăsat pe antepenultimii clasați la 5 puncte în urma ocupantei locului 13: CS Gloria Lunca-Teuz Cermei – CS Millenium Giarmata 5-2 (3-1).

Iar formația din Giarmata mai are de jucat acasă cu arădenii de la CS Crișul Chișineu Criș respectiv la vecinii lugojeni de pe penultimul loc, pe când AFC Unirea 1924 Alba Iulia, care deține 5 puncte în plus, pe teren propriu cu CS Gloria Lunca-Teuz Cermei și la Chișineu Criș. 

Conturarea spectrului retrogradării nu a avut loc în această seară, în antepenultima etapă a seriei vestice în Liga 3, ci în șirul precedentelor înfrângeri, Millenium rămânând fără nici un punct din tripla aparițiilor cu intermediară din săptămâna în curs, încheiată cu o premieră în campania actuală, și anume primirea a 5 goluri într-un meci. 

Primul înscris de gazde s-a consemnat în minutul 17, Michel Vlad şutând de la 20 de metri, direct în vinclu. Cel de-al doilea, în minutul 32, în urma unei acţiuni pe flancul drept, purtată de Deta, care a centrat în faţa porţii iar Angelo Iuga a pus latul de la circa 7 metri şi a dublat avantajul pentru echipa sa.

După numai un minut, Marius Călin a şutat de la 18 metri și l-a copiat pe marcatorul primului gol de la gazde, reducând din diferenţă. Până la pauză, Gloria a mai înscris o dată, în ultimul minut, prin Valeriu Mager, cu un şut din marginea careului de 16 metri, şi din nou localnicii au condus cu două goluri diferenţă, scor cu care s-a şi încheiat prima repriză.

La patru minute de la reluare putea fi 4-1, când Capătă l-a driblat şi pe portarul Nariţa şi a şutat în bară de la 10 metri de poarta goală. După un minut şi oaspeţii au nimerit transversala, prin Popan, cu un şut de la 15 metri lateral dreapta.

În minutul 72, Victor Prună a scăpat pe contraatac și a intrat în careu, cu un şut pe jos de la 20 de metri învingându-l pe Nariţa. După patru minute intra şi veteranul antrenor Răzvan Leucă, fiind nevoit, din cauza absenţelor din lot, iar Rosenblum a reuşit un gol din unghi dificil, reducând din diferenţă în minutul 72.

Gazdele nu au renunţat şi au mai înscris un gol în minutul 82, prin Daniel Bulza, care stabilea scorul final. De menţionat că în minutul 90 Matiş a nimerit bara cu un şut de la 12 metri lateral stânga la colţul lung. Oricum, scorul unei etape cu bilanțul 5 0 3 17-12.

Înfrângere pentru timişeni, care îşi diminuează şansele de supraviuţuire în liga a treia. Gloria în schimb a urcat pe patru cu acest al treilea triumf la rând și va încheia campionatul în compania unor trupe din Alba, în deplasare la AFC Unirea 1924 și acasă cu AFC Metalurgistul 1939.

Răzvan Leucă: ”Scorul reflectă rezultatul din teren, păcat că nu am reuşit să ne mobilizăm după înfrângerea suferită acasă în etapa trecută cu Galda. Șansele noastre de a rămâne în liga a treia sunt aproape de zero! Nu avem ce face, vom juca până la sfârşit, asta este… Aşa este în fotbal, unii se bucură, iar alţii sunt supăraţi”.

Cermei: Stănilă – Dolga, Varga, Sabău – Mager (min. 74, Gruiescu), Vezan (min. 65, Mihuţa), Prună, Deta – Vlad (min. 68, Claudiu Matiş), Capătă (min. 65, Bulza), Iuga.

Antrenor: Radu Anca.

Pe bancă: Gîrlea, Nistor.  

Giarmata: Narița – Sporin, Buzdugan, Covăsală, Negrei – Daminuță (min. 76, Leucă), Pricop (min. 46, Sevici) – Rosenblum, Marius Călin, Popan (min. 55, Costea) – Beloescu.

Antrenor: Răzvan Leucă.

Pe bancă: Ciută. Suspendat: Stupu – pentru patru cartonașe galbene.

Accidentați: Cochinţu, Dincă, Ochea, Ferţu, Florin Călin. 

Au arbitrat: Norbert Kemenes (Baia Mare) – Claudiu Giorgiu și Robert Mereș (ambii din Cluj Napoca). Observator de arbitri Sorin Ciotlăuș, iar observator de joc Emil Cristian Gîţ (ambii din Deva – Hunedoara).

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


cinci − 1 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: