Gol Toma şi Flacăra ia punctele în Caraş, deşi în 9…

Divizionara C Flacăra Făget, care din acest sezon evoluează în jocurile de acasă pe arena timişoreană „Colterm”, s-a întors în această seară cu 3 puncte de la Caransebeş, unde Toma a marcat unicul gol în minutul 54, cu un şut frumos de la 20 de metri: 1-0 în dauna Autocataniei, în runda a patra din C4. Lugojenii de la Vulturii au condus la Vladimirescu, remizînd la unu, draw de la care vom reveni cu o cronică duminică dimineaţă.

Flacăra, pregătită de profesorul Sorin Brândescu, rămîne aşadar fără gol primit şi neînvinsă în 3 partide, cîştigînd la chiar prima deplasare, după ce remiza alb cu Millenium, la debut, şi apoi trecea de Pandurii II, cu 1-0. Tot cu 1-0 s-a impus şi în Caraş Severin, prin „ambiţia, dăruirea şi efortul opus”, calităţi definitorii în opinia lui Brândescu pentru înfrîngerea gazdei Autocatania. „Băieţii au crezut în şansa lor şi am cîştigat al doilea joc la rînd. Terenul a fost însă foarte prost, nu prea se poate juca fotbal acolo, şi nu ne-am adaptat la condiţiile de joc. Abia în repriza a doua am jucat mai bine şi am deschis scorul, iar apoi ne-am creat ocazii să-l majorăm. Suferind două eliminări, am avut parte de un final tensionat, dar gazdele n-au avut ocazii mari, însă ne-au dominat în ultimele minute”, a mai explicat Sorin Brândescu

Perju-Silaghi şi Tuculea, introduşi în joc la reluare, au fost eliminaţi în ultimele 10 minute, pentru cîte două cartonaşe galbene, „cam uşor acordate” în opinia lui Brândescu.

Flacăra Făget: Burtic – Birău (46, Tuculea), Ştefanovici, Gălan, Toma – Speroni (77, Dobre), Fuchs (71, Ciobai), Briciu, Abiodun – Andronic, Szalkai (50, Perju-Silaghi). Pe bancă: Ostafie – Scînteie, Cărpinişan.

Argentinianul Speroni a fost transportat cu Ambulanţa la spital, după joc, acuzînd o afecţiune cardiacă.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Gol Toma şi Flacăra ia punctele în Caraş, deşi în 9…

  1. Aqwilla-Violla spune:

    Cu „intaririle” de la POLI, Flacara are alt statut si mai ales – alta mentalitate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


9 + cinci =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: