Golgeterul Bolgea, dublă rapidă după pauză: cu al 5-lea succes la rând, CSM Lugoj II aduce Dumbrăviței primul eșec în 9 etape

Cea de-a 12-a rundă din sezonul de primăvară al Diviziei D Timiș a continuat duminică dimineață prin întâia victorie la zero a gazdelor în etapa în curs, ce se încheie cu meciurile de la orele serii.

De la ora 11, pe stadionul Tineretului din Lugoj, meciul de duminică dimineață al etapei a 29-a în liga a patra timișeană s-a încheiat cu victoria echipei a doua a clubului divizionar C din municipiul de pe Timiș, ”satelitul” abordând runda de pe locul patru, cu 56 de puncte, față de cele 54 ale vizitatorilor de la ACS Dumbrăviţa, pe locul șase.

CSM II Lugoj – ACS Dunbrăviţa s-a încheiat 2-0 (0-0), gazdele obținând atât a cincea victorie consecutivă cât și cel de-al cincilea succes la rând la zero pe teren propriu, fără a-l include pe cel la ”masa verde” din runda a 23-a.

Florin Bolgea (CSM II Lugoj), ajuns la cota 30 în 29 de etape

După o repriză albă, lugojenii au reuşit o repriză secundă mai bună iar golgheterul campionatului, Florin Bolgea, a fost marcatorul ”dublei” desprinderii din minutele 48 şi 58, prin care a ajuns la ”borna” 30 în această ediţie, cu cinci etape rămase de disputat.

CSM II, menținută astfel la un punct în urma Pobedei, s-a impus astfel tur-retur la zero în fața alb-verzilor, de la care, în ultimul minut de joc, Dinu Rebenciuc a fost eliminat pentru două cartonașe galbene, la ora întâii înfrângeri a Dumbrăviței după aproape două luni, de la un 3-1 pentru gazda ACS Ghiroda în 17 martie, în urmă cu 9 runde.

CSM Lugoj II: Moruz – Radak, Predescu, Claudiu Ardelean, Grega, Olariu, Bărbulescu, Tătar, Sărăcin, Dobra, Bolgea.

Antrenor: Dan Bividiu.

Au mai jucat: Ploscariu, Stoica şi Robert Ardelean.

Pe bancă: Grecu, Lascău, Vînătu şi Sălăjan.

ACS Dumbrăviţa: Culda – Rebenciuc, Toma, Negruţ, Borlea, Vătavu, Opîrlescu, Ştefan, Hodiş, Paleacu, Scrob.

Antrenor: Florin Macavei.

Au mai jucat: Șofronea, Cioancă şi Stiopu.

Pe bancă: Miklos – Oneţ.

Arbitri: Alexandru Manea – Laurenţiu Marian şi Daniel Paşca. Observatori: Nicolae Pleşa şi Victor Ţig.

Clasamentul actualizat și jocurile de seară, plus programul etapei 30, pe coloana dreaptă.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


2 × trei =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: