Golgheterul Drăghici: ”Dacă jucam pe Dan Păltinișanu, sigur erau peste 10.000. Am vrut să fac spectacol și scărița nu mi-a ieșit”

Golgheterul campioanei Diviziei D Timiș a marcat două goluri în jocul tur al barajului de intrare în Liga 3, egalând în minutul 18 și mărind avantajul la 4-1 în minutul 84, din penalty, dar a și ratat apoi tot din 11 metri, explicându-și decizia…

ASU Politehnica: 11 la baraj

ASU Politehnica: 11 de start la baraj

 

A fost ASU Politehnica – Voința Lupac 5-1, pe ”Știința”, de la 0-1 și apoi 1-1 la pauză, când ”violeții” au efectuat două înlocuiri.

Octavian Drăghici, atacant al lui ASU Politehnica ușor accidentat înaintea barajului, dar care și-a revenit la timp, intrând în 11-le de start, a spus: ”În primul rând noi ne-am dorit să nu primim gol, dar ne-au luat prin surprindere şi au deschis scorul repede. Ne-am revenit chiar dacă am început greoi, probabil şi din cauza emoțiilor, publicul fiind foarte numeros. Am fost certat un pic de antrenor pentru penalty-ul ratat, dar eu am vrut să fac spectacol şi scăriţa nu mi-a ieşit. A fost o atmosferă frumoasă! Dacă jucam pe Dan Păltinişanu sigur erau peste zece mii de spectatori. În final este bine că ne-am asigurat calificarea în proporţie de 80%”.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Poli Timişoara și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sapte × = 28

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: