Graba strică treaba. Alb-negrul Răzvan Trandu trece pe roşu şi devine temporar pieton

Dacă colegii săi de linie, Popovici şi Gorobsov, au văzut sâmbătă cartonaşul roşu în înfrângerea de la Botoşani, în schimb Răzvan Trandu, în grabă astăzi pe înserat, n-a respectat semnalizarea semaforului rutier, într-un nod rutier din nord-estul Timişoarei, continuându-şi deplasarea prin intersecţie, la volanul autovehiculului său, pe culoarea roşie.

Răzvan Trandu la ora debutului victorios în Liga 1, cu ACS Poli Timişoara: 2-0 cu Dinamo, în 19 iulie 2013

 

Permisul de conducere i-a fost reţinut iar mijlocaşul promovat în liga a II-a cu ACS Recaş şi îmbrăcând actualmente alb-negrul prim-divizionarei ACS Poli Timişoara va avea în următoarea lună statutul de pieton.

Având însă buni camarazi între colegii de echipă, Trandu nu va duce probabil lipsă de întrajutorări în a fi eventual dus sau adus de la antrenamentele din complexul „Dan Păltinişanu”. În rest, un prilej de meditaţie pe marginea riscurilor pe care le implică graba în trafic, tot mai frecventă în vîrtejul cotidian, şi ceea ce s-ar putea întâmpla într-o asemenea situaţie, în ceasul rău, altor participanţi la trafic dar şi şoferului în cauză.

Neplăceri ale mijlocaşilor lui Şunda cu roşul, Răzvan Trandu urmând să nu mai pună mâna pe volan în următoarele săptămâni iar Popovici şi Gorobsov fiind suspendaţi pentru vizita Braşovului, vineri de la ora 21.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 1 și etichetat cu , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ noua = 14

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: