Grozavu: ”E greu să aduci lumea la stadion cu astfel de fotbal… Ar trebui să ne lăsăm cu toții de meserie”

Un joc încâlcit și insipid al vecinelor de pe locurile 11-12 în play-out în lunea de Paști, de parcă ar fi fost balonate și împiedicate de consumul excesiv de ouă vopsite, cu două goluri marcate la potou într-un interval de sub 5 minute din ultimele nici zece ale meciului de la Mediaș, doar evitând remiza albă însă fără a salva impresia fadă, și asumarea de către antrenori a unor evidențe de netăgăduit în privința lipsei de consistență a prestațiilor: CS Gaz Metan – ACS Poli 1-1.

Ardelenii și bănățenii s-au anihilat reciproc într-un duel somnifer iar apoi și la capitolul goluri, în minutele 83 și 87, remiză care i-a ținut la un punct distanță în ierarhie dar nu le ține neapărat de cald în raport cu o altă amenințată de retrogradare, Sepsi, câștigătoare cu 0-2 (0-0) în duelul în deplasare al nou-promovatelor, la Juventus București, unde a deschis scorul în minutul 53 și l-a majorat în prelungiri, din penalty, acordat pentru un henț în careu.

Cei din Sfântu Gheorghe i-au egalat astfel la puncte pe timișoreni dar și pe Concordia, pe când Gaz Metan este la un punct în urmă iar Juventus la alte două în umbra medieșenilor.

Din tabăra cărora antrenorul Cristian Pustai a recunoscut că ar fi ”mai multe minusuri” de contabilizat pe marginea prestației acasă contra bănățenilor, într-o zi nefastă pentru gazde, după ce etapa a IV-a în play-out demara cu succese ale amfitrionilor, FC Botoșani – FC Voluntari 1-0 și Dinamo – Concordia 3-1, rezultate care au darul de a comprima în exces zona minată a locurilor 9-14, cu șase formații grupate pe 5 puncte.

Cu atât mai puțin încântat a fost Leo Grozavu, antrenor al timișorenilor, care a admis că elevii săi au izbutit în județul Sibiu ”mult mai puțin decât mă așteptam. Și nu trebuie să ne plângem de teren, de vreme, de toate acestea…”

A fost a șaptea apariție consecutivă fără victorie de la preluarea băncii tehnice a lui ACS Poli, Grozavu declarându-se ”foarte supărat, și e foarte greu să aduci lumea la stadion cu astfel de fotbal, dar dacă doar atât se poate, atunci ar trebui mai bine să ne lăsăm cu toții de meserie. Un joc urât, fără calitate, fără inimă, sunt supărat… Să nu reușești nici din câteva situații clare…”

”Deocamdată ne e foarte greu, pentru că ne lipsesc foarte multe în jocul nostru, dar mai ales atunci când nu e nici calitate, nici inimă, nu le-am văzut azi. Fără ele e foarte greu să joci fotbal! Ei trebuie să demonstreze pe teren, însă atunci când începe jocul nu mai arată același lucru, ori fotbalist este cel care arată la reprezentația finală, nu la repetiție…”, a mai spus Grozavu, explicând că ”nu am filosofia să apăr un rezultat sau să joc la zero – zero, ci merg să marchez, chiar dacă și primesc gol”. 

Grozavu a deplâns neacordarea unei lovituri de la 11 metri în minutul 60, la duelul Oliva – Sîrghi, ”nici nu mai poți spune nimic, au văzut două milioane de români dar mai puțin unul. N-a vrut să dea dar mergem înainte, însă fără a comite greșeli ca la începători…”

Gaz Metan va fi în returul din 7-14 penultima vizitatoare a Timișoarei, ACS Poli mai având până în acea rundă a XI-a nu mai puțin de alte 4 jocuri acasă și două în deplasare, la Dinamo și Sepsi.

În cele 16 meciuri de până acum din play-out s-au consemnat câte 6 victorii acasă și tot atâtea remize, respectiv 4 succese în deplasare, gazdele marcând 19 goluri iar oaspeții 15, un total de 34, cu media de 2,12 goluri pe joc. Clasamentul actualizat și după Juventus – Sepsi 0-2, pe coloana datelor tehnice și programului viitor.

 

 

 

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 1 și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sapte + = 11

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: