Grozoni decide duelul juniorilor B: Poli 2002 – LPS 0-1

Grozoni a marcat cu 30 de secunde înaintea pauzei, în minutul 40, unicul gol al meciului vecinelor FC Politehnica 2002 – LPS Banatul Timişoara, din cadrul etapei a 22-a a Campionatului Naţional de juniori B, disputat joi după-amiază pe terenul sintetic polist, şi în care căpitanul Liceului, Deian Boldor, a fost din nou utilizat la centrul terenului.

„Sunt însă nemulţumit de jocul nostru şi mă supără faptul că înlocuitorii celor convocaţi la lotul naţional nu afişează pic de ambiţie, să arate ce potenţial au. N-au orgoliu personal”, a spus profesorul Cristi Petcu, antrenor al liderei LPS Banatul, care a deplâns şi ineficacitatea recentă, cu doar două goluri marcate în ultimele 3 jocuri, „şi nu oricum, ci vreo 15 ocazii mari, mari, rarisime”.

Petcu s-a impus în formula Petrar – Artimon, Dobroslavevici, Danciu, Rareş Mureşan – Feraru, Mihuţa, Boldor, Aniţoiu – Grozoni, Alexandru Mureşan, pe parcurs mai intrând portarul Păduraru şi Sava, Călin, Iakab. Lidera LPS Banatul are 65 puncte, din 16 victorii şi o remiză în 18 jocuri, cu golaverajul 88-9 şi 12 puncte în faţa lui FC Timişoara, care a stat în etapa de astăzi. După Paşte, elevii lui Petcu vor evolua joi cu CSS Caransebeş iar apoi la Reşiţa, în 4 mai, cu Municipal Şcolar, în meci restanţă, şi ulterior acasă, pe 8 mai, cu FC Bihor.

„Am prestat un joc destul de modest, aşteptându-mă la o idee mai mult în ceea ce priveşte evoluţia elevilor mei, şi nu am creat foarte mari ocazii, la 0-0 având totuşi şansele noastre. Balaure şi Stoichescu, de două ori, ar fi putut înscrie”, s-a referit profesorul Ciprian Tudoraşcu, antrenor al juniorilor B la FC Politehnica 2002, la eşecul cu 0-1 în faţa liderei.

„În ansamblu însă ne-am prezentat mai bine, într-o evidentă creştere, mai ales la Reşiţa, duminică, atunci evoluând foarte bine, într-un al treilea joc la rând. Acolo ne-am ales cu oarecare probleme în centrul apărării, Frunzulică, un fundaş de peste 1,85 metri care deşi este mai rudimentar suplineşte mereu prin efortul depus, suferind spargerea arcadei şi neputând evolua astăzi. N-am avut variantă de schimb şi pe centrul apărării am luat golul…” a mai spus Tudoraşcu, care a apelat la Gârlea – Moja (Vălean), Grigoraş, Miheţ (45, Stoica), Gligorovici (45, Ponoran) – Truichici (Kiss), Scheau, Giurasevici, Balaure – Oberşeterscu (Sturza), Stoichescu. Miheţ a preluat contra liderei postul lui Frunzulică, rezerva revenind după doar două antrenamente cu alergări uşoare, în urma unei luxaţii suferită la mână.

Portarul Gârlea, în locul lui Andrei Filip, şi Truichici, substituindu-l pe Kiss, au fost noutăţile poliştilor „mici” în jocul de astăzi, după remiza 2-2 înregistrată duminică după-amiază la Reşiţa, cu Municipal Şcolar, meci în care au marcat tocmai cărăşenii echipei, şi anume Flavius Oberşterescu, împotriva fostului său club, şi Petrică Stoichescu, caransebeşanul.

„Suntem în vizibilă creştere în joc şi mulţumit în această privinţă. Faţă de tur este o creştere ca de la cer la pământ, dacă notăm că pierdeam cu 7-1 în faţa lui LPS Banatul, iar acum a fost 1-0. Băieţii s-au mai şi maturizat între timp”, a mai spus Tudoraşcu, a cărui echipă rămâne pe locul 9, cu 16 puncte.

FC Poli 2002 va efectua vineri un uşor antrenament de recuperare, urmat de un altul sâmbătă, ulterior juniorii având liber până marţi pentru a sărbători Sfintele Sărbători de Paşte cu cei dragi, numeroşi adolescenţi fiind de loc dinafara Timişoarei. Iar joia viitoare, înapoi pe teren, la CSS Lugoj…

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sapte + = 15

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: