Haruț (ACS Poli): ” Mă gândesc că la ASU, dacă până acum au avut tot timpul spectatori mai mulți”

Forțat de circumstanțe duminică seară pe Arena Națională să apeleze la cele mai multe schimbări efectuate în acest sezon în primul 11 de la un joc la altul, Ionuț Popa i-a oferit și prima titularizare în Liga 1 unui fundaș lateral care în 25 februarie va împlini 19 ani, Denis Haruț referindu-se astăzi după ora 16, înaintea antrenamentului de după-amiază, la partida eliminatorie din Cupa României dintre ASU Politehnica și ocupanta locului 10 în eșalonul I.

Haruț a făcut abstracție de deznodământul deplasării timișorenilor la FCSB, un dezastruos 7-0, semnalând strict în ceea ce-l privește că ”m-am simțit foarte bine, vă dați seama, mai ales într-un meci contra Stelei, a fost o experiență foarte frumoasă, și sper că se va repeta cât mai curând, și să am cât mai multe meciuri în Liga 1 de acum înainte”.

Haruț a explicat motivul înlocuirii sale la pauza ieșirii în capitală cu Cătălin Doman: ”Am avut aproape o lună și jumătate în care nu am putut efectua deloc antrenamente cu echipa, a fost primul meu meci după acea accidentare, și nu am mai putut să duc fizic în repriza a doua. Dar acum mă simt foarte bine și dacă voi fi introdus, sper să joc cât mai bine și să joc cât mai mult”.

Întrebat despre un potențial duel direct pe partea laterală a terenului cu tânărul de profil ofensiv al secund-divizionarei ASU Politehnica, și anume Deian Sorescu, Haruț a spus că ”îl cunosc, îi știu, așa, cumva, atuurile, părțile mai slabe, și cred că voi reuși să-l țin cu bine”.

Cât despre aspectul că antrenorul principal al unui club prim-divizionar a fost ”urecheat” de nimeni altcineva decât un edil al capitalei Banatului care ar trebui să aibă cu totul alte preocupări într-un municipiu covârșit de semnificative și numeroase probleme, postul la cârma echipei fiindu-i implicit în pericol, tânărul în vârstă de 18 ani a răspuns ”da, am auzit, nu știu ce să spun, eu zic că e păcat. Totuși, este antrenorul cu care noi am reușit anul trecut să ne salvăm și cred că încă merită să fie la echipă. Ce va decide domnul primar, nu știu ce să spun!? Am avut o serie de meciuri foarte proaste dar trebuie să strângem rândurile și să câștigăm partidele pe care le avem de-acum încolo, chiar dacă asta înseamnă să-l salvăm pe domnul profesor.”

Iar despre ASU Politehnica – ACS Poli, programat miercuri de la ora 18 în 16-imile concursului K.O. pe ”Dan Păltinișanu”, ”e un meci al orgoliilor, în care se bate echipa suporterilor cu cea a primăriei și noi trebuie să ne facem treaba și să câștigăm acest meci. Cu siguranță vor veni ceva mai mulți spectatori. Mă gândesc că la ASU, dacă până acum au avut tot timpul spectatori mai mulți, mă gândesc că la ei…”

Biletele de intrare la partida eliminatorie de miercuri, la prețul general de 15 lei, au fost puse în vânzare la locațiile partenere ale organizatoarei de miercuri în calitate de club de eșalon inferior, ASU Politehnica, și anume Club D’Arc, Bierhaus-Bunker-Docks, Human Shop, La Mihai, Tornado Bar, Zone Cafe, Grill Sârbesc (Iulius Mall și Shopping City), Spartan România (Martirilor și Galeria 1), iar în ziua meciului tichetele vor fi disponibile și la casieriile din jurul stadionului.

Prim-divizionara CSM Politehnica Iași este prima calificată în optimile Cupei României, grație unui 1-2 în deplasare la FC Argeș, nou-promovată în Liga 2.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 1 și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


noua + 6 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: