Hat-trick Gideon iar Millenium Giarmata învinge cu 4 goluri cu capul: 5-1

Millenium Giarmata a debutat cu dreptul pe propria arenă, adăugînd celor două remize obţinute în deplasare în seria a IV-a a Diviziei C un foarte clar succes în dauna echipei ACSA Apa Craiova, în runda a patra a ligii a treia. Timişenii au întors rezultatul şi au punctat prin doi marcatori, dintre care unul din postura de rezervă utilizată, 4 dintre reuşite fiind cu capul.

Principal artizan al întîiului succes stagional al alb-albaştrilor a fost Gideon, care a izbutit un hat-trick, marcînd de două ori în prima repriză dar şi imediat după pauză. Moroşanu, intrat în locul marcatorului, a adăugat alte două goluri, în doar 5 minute după introducerea sa în joc, spre mijlocul părţii secunde. Revirimentul s-a produs după ce deja minutul 3 aducea golul pentru doljenii de la A.C.S.A. Apa Craiova.

La succesul timişenilor pregătiţi de Călin Cojocaru a contribuit cu un plus juniorul Mihuţa, implicat în numeroase acţiuni ofensive şi oferind o pasă de gol.

Millenium a marcat toate cele 3 goluri din repriza secundă din lovituri de cap, mai întîi în minutul 47, prin acelaşi Gideon, în urma unui corner, iar apoi prin Moroşanu, după o centrare de pe stînga, cu o lovitură de cap la colţul scurt, respectiv din centrarea lui Rosenblum.

Echipa din Giarmata nu a contat cu acest prilej pe cîţiva componenţi, şi anume Călin, în continuare în recuperare după intervenţia chirurgicală, Zaluschi, care a suferit o uşoară entorsă la genunchi, precum şi Corlăţeanu respectiv Moisuc, titular în deplasarea la Rovinari dar accidentat peste săptămînă într-un joc al echipei secunde, la LPS Banatul, meci în care a suferit o fractură la mînă. Leucă, păsuit cu probleme personale, va reveni săptămîna viitoare la antrenamente.

Millenium Giarmata: Nariţa – Mihălceanu, Oneţ, Hecsko, Dancia – Bungău (Gherghel), Francescu – Rosenblum (Luchici), Mihuţa, Tăbăcanu (Negruţ) – Gideon (65, Moroşanu). Pe bancă: Marian – Rogojinaru, Băişan.

Millenium Giarmata va evolua în runda a cincea la Minerul Jilţ Mătăsari.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 5 = noua

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: